• Головна
  • У Львові на місяць закриють для руху перехрестя вулиць Бандери – Городоцька: як буде курсуватиме транспорт
15:27, 11 жовтня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові на місяць закриють для руху перехрестя вулиць Бандери – Городоцька: як буде курсуватиме транспорт

 У зв’язку з реконструкцією вулиці Бандери, з 14 жовтня на місяць для руху транспорту буде перекрито перехрестя з вулиці Городоцькою на ділянці від вулиці Тобілевича до площі Кропивницького.

На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

У Львові на місяць закриють для руху перехрестя вулиць Бандери – Городоцька: як буде курсуватиме транспорт, фото-1, Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на цьому перехресті проводитимуть роботи з облаштування трамвайної інфраструктури: влаштування стрілочних переводів, зміна радіусів поворотів трамваїв, відновлення контактної мережі трамвайної лінії.

У Львові на місяць закриють для руху перехрестя вулиць Бандери – Городоцька: як буде курсуватиме транспорт, фото-2, Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Як розповів в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, на час ремонтних робіт громадський транспорт відповідно курсуватиме за зміненими маршрутами.

Трамваї №1, №4, №6 курсуватимуть лише до церкви Анни та у зворотному напрямку.

Для зручності мешканців та гостей міста на час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут.

У Львові на місяць закриють для руху перехрестя вулиць Бандери – Городоцька: як буде курсуватиме транспорт, фото-3, Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Автобусні маршрути №6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт – церква св. Анни» у напрямі до центральної частини міста курсуватимуть по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича - вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово здійснюватимуть об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Як зазначив Олег Партика, за потреби, вказані маршрути будуть посилені додатковими транспортними одиницями.

Мешканців та гостей міста просять вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Читайте також: Великий футбол у Львові: фанів після матчу між збірними України та Боснії розвезуть шатл-баси



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вулицяБандери #перекриттяруху #транспорт #трамваї #автобуси #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...