• Головна
  • Як пройшов конкурс "Міс Львів 2021" у Оперному театрі, - ФОТО, ВІДЕО
18:05, 30 вересня 2021 р.
1
Надійне джерело

Як пройшов конкурс "Міс Львів 2021" у Оперному театрі, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові обрали володарку титулу "Міс Львів 2021". 

Як повідомляє журналістка 032.ua, 29 вересня на головній сцені львівського Оперного театру обрали головну красуню міста. Серед 12 учасниць володаркою титулу "Міс Львів 2021" стала 21-річна Вероніка Бенях. Тепер найкрасивіша львів'янка представить місто на всеукраїнському конкурсі краси. Від 29 вересня вона офіційно стала 25 учасницею "Міс Україна 2021". Корону з дорогоцінним камінням передала новій переможниці "Міс Львів 2020" - Юлія Гоцак. 

Для глядачів конкурсу "Міс Львів 2021" організатори підготували чимало цікавинок. Відкрили захід краси молодий та амбіційний гурт "Tvorchi". Вони разом з конкурсантками конкурсу провели перше дефіле під хіт гурту "Falling". 

У останньому дефіле фіналісток пройшло під музику співака Alekseev. Артист став одним із хедлайнерів вечора та виконав 2 композиції. Святковий настрій публіці також подарували Ірина Федина, Ольга Цибульська та учасник Головного відбору України на Євробачення LAUD, який також був у складі журі. 

Красуні також змогли привернути увагу публіки цікавими дефіле в різних образах. Це були покази українського дизайнерського одягу, купальників та вечірніх суконь.

Не забули конкурсантки і про головну благодійну мету. Під час підготовки до шоу дівчата поїхали до пацієнтів реабілітаційного центру Святого Миколая. Там проживаю діти з ДЦП та "синдромом дауна". Разом з ними учасниці конкурсу зняли соціальний ролик, де показали красу кожної людини, що не залежить від зовнішніх факторів. Відеоролик показали вкінці вечора. 

Читайте також: Куди піти у Львові: фестивалі та цікаві події, що пройдуть у будні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#місльвів2021 #веронікабенях #веронікаміс #місльвів #коронамісльвів #місльвів2021переможниця #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Khrystyna Vulchak
11 жовтня 2021 р., 12:47
Міс Львова розпочинала американська співачка украінського походження-Kristina V, Заслужена артистка Украіни. Провіряйте інформацію перед тим як публікувати статтю. Дякую.
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...