• Головна
  • Фестиваль кави у Львові: як відбулося урочисте відкриття, - ФОТО, ВІДЕО
15:27, 24 вересня 2021 р.
Надійне джерело

Фестиваль кави у Львові: як відбулося урочисте відкриття, - ФОТО, ВІДЕО

Фестиваль кави у Львові проходить у Палаці Потоцьких на вулиці Коперника. 

24 вересня у Львові розпочався тринадцятий фестиваль кави Lviv Coffee Festival із гаслом: "На каву - до Львова". Він діятиме впродовж трьох днів на подвір'ї Палацу Потоцького на вулиці Коперника. Кореспондентка 032.ua пропонує переглянути фото та відео з відкриття фестивалю та дізнатися про нього детальніше. 

Урочисте фестивалю відкриття відбулося о 14:00. Для всіх присутніх приготували каву по-турецьки. 

Традиційно під час Lviv Coffee Festival оберуть найкращу кав’ярню Львова. Також заплановані два фанові батли для бариста від Barista Games: "альтернативний каптестінг", спрямований на розвиток культури споживання кави та to go latte art battle, на розвиток майстерності в приготуванні кави в паперових стаканчиках.

У зоні "Кава Експо" зберуться провідні виробники обладнання, посуду, аксесуарів та всього, що пов’язане з кавою. У зоні Coffee Talks всі охочі зможуть прослухати лекції та взяти участь в тематичних майстер-класах. Серед спікерів - директор America House Lviv Володимир Бєглов, письменниця Надійка Гербіш, фотографиня і мотиваторка Поліна Павлова. Ввечері гостей Lviv Coffee Festival запрошують до атмосферного перегляду фільмів у Cinema Coffee. Для відвідувачів з дітьми приготували Coffee Kids Zone, де малюків чекатимуть аніматори, музичне шоу, ігри і розмальовки.

Через дію "жовтої" зони організатори Lviv Coffee Festival організовують додаткові заходи безпеки. У Львівській національній галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького на території фестивалю працюватиме пункт вакцинації для всіх гостей, охочих зробити щеплення вакциною Pfizer. Години роботи пункту вакцинації: п’ятниця, 13:00 - 18:00; субота та неділя, 12:00 - 17:00. 

Довідково. Lviv Coffee Festival з 2007 року є знаковою подією не лише для Львова, а й для європейського кавового ринку. Триватиме цьогоріч у Львові впродовж 24 - 26 вересня. 

Читайте також: Місто із присмаком кави: історія культових кав'ярень Львова, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #фестиваль #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...