• Головна
  • На Львівщині жінка заплатила життям за виховання сина
13:32, 23 травня 2013 р.

На Львівщині жінка заплатила життям за виховання сина

На Львівщині син до смерті побив маму. Зауваження матері до свого сина виявилися вирішальними у житті жінки. Чоловік сприйняв досить агресивно слова неньки про те, щоби врешті припинити пити і не красти з дому гроші. За що жінка поплатилася життям. Про це  повідомили в ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як пише УНН трагічна подія сталася в одному зі сіл Мостиського району Львівської області. Ще вранці з батьківської хати вкотре на розваги пішов 29-річний чоловік. Зі собою він прихопив гроші, які складали його батько та мати. Цілий день горе-син гуляв та розпивав алкогольні напої, а надвечір у стані сп’яніння прийшов додому.

"Коли син вкотре прийшов нетверезим додому, 61-річна жінка зробила йому зауваження, пояснивши, що, мовляв, йому не слід поступати таким чином і не зловживати алкоголем. Ці слова розлютили молодика і він почав зі своєю ненькою сварку. Слово за словом і у хід чолов’яга "пустив" кулаки. Наносив матері удари спершу по голові, а коли вона впала, то почав бити бідолашну жінку по всьому тілу", - розповів начальник сектору карного розшуку Мостиського райвідділу міліції майор міліції Петро Полюга.

Усю цю страшну картину бачив батько дебошира, однак, боячись сина, не втрутився у цю сутичку. Тим часом, молодик продовжував наносити удари по тілу матері, поки жінка не перестала подавати ознак життя. Наляканий батько встиг вибігти на вулицю та викликати лікарів. І, коли медики прибули на місце події, старенький їх попередив, щоби без працівників міліції до оселі не заходили, оскільки там "розлючений син". Відтак, стривожений чоловік зателефонував до правоохоронців.

Непритомну жінку того ж вечора доставили у реанімаційне відділення місцевої лікарні, де вона, таки не прийшовши до тями, померла через кілька днів.

Інформацію про подію одразу було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,01
40,08
EUR
43,16
43,25
PLN
9,97
10,03
Оголошення
live comments feed...