• Головна
  • Вперше у Львові «Зірки та зірочки» заспівали на одній сцені(ФОТО)
17:10, 22 травня 2013 р.

Вперше у Львові «Зірки та зірочки» заспівали на одній сцені(ФОТО)

Вчора, 21 травня, у Львові працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за підтримки відомих львівських артистів здійснили заповітну мрію діток із особливими потребами.

Талановита молодь блискуче виконала улюблені пісні у дуеті із популярними виконавцями Львова: Софією Фединою, Оксаною Мухою, Назаром Савком та Олесею Киричук.

ST 063

 Свою мрію здійснили 20 талановитих осіб  з особливими потребами зі школи для слабозорих дітей «Левеня», школи-інтернату №104, школи-інтернату №100, ГО «Довіра», ГО УТОС.

Цим заходом досягнуто мети в забезпеченні інтеграції осіб з особливими потребами у суспільство та розвиток й популяризацію їх творчих здібностей.

«Ця акція яскраво продемонструвала, який неймовірний талант таїться у неповносправних особах. Молодь з особливими потребами є справжнім скарбом для нашого суспільства і нашого життя», - говорить Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...