• Головна
  • Соціальний фестиваль «Лютин» у Львові відвідали понад тисячу дітей
12:20, 22 травня 2013 р.

Соціальний фестиваль «Лютин» у Львові відвідали понад тисячу дітей

 Цікаве дозвілля організували для дітей Львова і області. 17-18 травня, у Стрию та Львові відбувся соціальний фестиваль «Лютин».

Зі слів організаторів, цей захід відвідали понад тисячу дітей, більшість з яких належать до соціально незахищених категорій.

Фестиваль відвідали діти Стрийського дитячого будинку, Інтернату для дітей з вадами зору (с. Підгірці), Журавенського туберкульозного санаторію, Дитячого будинку «Благодать», Інтернату № 2 (м. Львів), діти-сироти, діти із багатодітних сімей та ті, що перебувають у складних життєвих обставинах. Крім того, на захід завітали Товариство захисту інвалідів дитинства «Довіра», «Лярж ковчег» та «Віра

В програмі фестивалю були різноманітні майстер-класи від центру творчості дітей та юнацтва міста, УДЮМК у Франківському районі, спортивні та козацькі забави, батути, тир, катання на катамаранах від клубу «Манівці». В концертній програмі відбулися виступи людей та дітей з особливими потребами, дитячі колективи Львова та Стрия та діти телевізійного центру «Кадрики». Пригощав дітей ресторан «Козацький двір», «Родинна ковбаска» та кінотеатр «Сокіл», у якому транслювались безкоштовні сеанси для гостей заходу.

Закінчився фестиваль виступом відомого рок-гурту «МЕРІ» та пригощанням кулішем. Крім того, «Лютин» відвідав Владіслав Левицький.

Нагадаємо, перший фестиваль відбувся 27 серпня 2011 року в с. Лютинка, Жидачівського району, другий фестиваль проходив в місті Стрий 19 травня 2012 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...