• Головна
  • Дорослих та дітей у Львові зустріне «Казка у гаю»
15:59, 18 травня 2013 р.

Дорослих та дітей у Львові зустріне «Казка у гаю»

Театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю» 1-2 червня святкує свій 10-літній ювілей. У цей день на святковій галявині організатори прагнуть зібрати не лише казкових персонажів-дітей, але і дорослих в цікавих образах.

Зі слів організаторів, Х Театральний фестиваль дитячих та юнацьких  колективів «Казка у гаю», буде присвячений Дню захисту дітей.  Вже стало гарною традицією щорічно  святкувати його просто неба на території  Музею народної архітектури та побуту. «Фестиваль має свою історію, традиції і є улюбленим «святом казки» львів’ян та гостей міста. Захід збирає тисячі маленьких глядачів та є цікавим для  людей різного віку. « -кажуть організатори

Головною ідеєю фестивалю є підтримка та створення умов для розвитку дитячо-юнацьких колективів театрального жанру, надання можливості реалізувати свій творчий потенціал, обмінятися досвідом, репертуаром, потрапити у казкову атмосферу  у казкове місце.

Цього року фестиваль святкує 10-літній ювілей. Відвідувачі  зможуть поринути у чарівний світ казок, де їх зустрінуть улюблені герої та персонажі, де панує добро, святковий настрій та казковий дух.

На галявинах музею оживуть казки у виконанні учасників фестивалю - дитячих та юнацьких театральних колективів з різних міст та областей України. Учасники представлятимуть вистави: «Дивовижні пригоди їжачка Апельсинчика та ляльки Маріанни», «Бабуся в гостях у ведмедя», «Попелюшка», «Ніхто не повірить», «Незнай  і Ко», «Ріпка», «Над часом», «Колобок на новий лад» та ін.

Окрім театральних колективів у фестивалі беруть участь вокально-хореографічні колективи.

Варто зауважити, що дрес-код фестивалю – костюми казкових персонажів або елементи казкових образів.

«Ми святкуємо день народження казки, тому і  заохочуємо усіх прийти на свято в костюмах казкових героїв. Ми розуміємо, що діти з радістю переодягаються чи то у школі, чи у дитсадку в різні костюми. Нам би дуже хотілося побачити на ювілеєві і дорослих в цікавих образах. Елементи різноманітні:. капелюшки, шапки, щось із українських казок, чи просто вушка, носик або чарівна паличка» - каже координатор свята Анна Флисак

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,05
EUR
43,02
43,12
PLN
9,90
10,00
Оголошення
live comments feed...