• Головна
  • Як купити авто за допомогою сервісу з автопідбору?
Новини компаній
11:40, 18 серпня 2021 р.

Як купити авто за допомогою сервісу з автопідбору?

Новини компаній

Купівля автомобіля через компанії, котрі роблять підбір авто, сьогодні поширена практика, адже це спрощує процес та займає набагато менше вашого часу. Придбання авто через сервіс підбору більш безпечне, адже ви оберігаєте себе від покупки “вбитого” чи краденого транспортного засобу. Експерти серйозно підходять до вибору авто з пробігом, його перевірки та оформлення документів на клієнта. Розглянемо процедуру співпраці з сервісами та що саме входить в послуги підбору авто.

Як купити авто за допомогою сервісу з автопідбору?, фото-1

Перший крок до співпраці

Процес підбору машини за допомогою сервісу починається з заявки на сайті, або дзвінка в компанію. Після розмови підписується договір між вами та компанією про надання послуг.

Консультація з експертом по підбору автомобіля

Підбір супроводжується постійними консультаціями експертів з клієнтом, з докладним звітом виконаної роботи. Опція підбору транспортного засобу корисна тим, що за невелику плату ви позбавите себе від виснажливих пошуків та перевірок машин з пробігом, оберігаючи себе від покупки проблемного автомобіля, довіряючи всі турботи професіоналам. Експерт з підбору автомобіля прислухається до ваших побажань, оцінить бюджет для покупки ТЗ, запропонувавши варіанти з прийнятними для вас витратами на утримання та обслуговування автомобіля.

Плюси даної послуги:

  • Експерти добре й аргументовано торгуються;
  • Машина проходить повну перевірку в партнерському СТО;
  • Ви економите час, довіривши пошук професіоналам;
  • Реєстрація авто відбувається в максимально швидкі терміни;
  • Ви уникнете виснажливого спілкування з перекупами чи шахраями.

В послуги автопідбору включено:

Як купити авто за допомогою сервісу з автопідбору?, фото-2

Пошук транспортного засобу

Для кожного окремого замовлення експерт ретельно опрацьовує пропозиції на онлайн майданчиках в пошуках потрібного ТЗ в хорошому стані, одночасно відсіваючи варіанти від недобросовісних продавців. Адже більшість пропозицій є непотребом, який умільці намагаються якнайшвидше продати за завищену ціну довірливим покупцям.

Завдяки великому досвіду, експерт за фотографіями може визначити хороші варіанти, які варто оглянути наживо. Швидка реакція тут грає ключову роль, оскільки живі автомобілі продаються в той самий день, коли їх виставили на продаж.

Виїзд на огляд та діагностика транспортного засобу

Після онлайн відбору, автоексперт наживо оглядає обрані варіанти. Він робить повний технічний огляд та діагностику автомобіля на СТО, перевіряючи геометрію й цілісність кузова, силовий агрегат, трансмісію, електроніку, ходову частину. Оцінюється якість обслуговування автомобіля, як попередній власник поводився з авто.

Виходячи з результату огляду та перевірки на СТО, проводиться калькуляція майбутніх вкладень в ремонт та технічне обслуговування транспортного засобу.

Супровід клієнта для переоформлення документів в СЦ МВС

Крім допомоги з підбору авто, експерт в максимально короткий час здійснює допомогу в переоформленні автомобіля, скорочуючи термін процедури з декількох днів до 1-2 годин.

Довірте підбір автомобіля експертам Car Hunt! Наші спеціалісти мають понад 8 років досвіду в автомобільній сфері, виконають підбір автомобіля для вас “під ключ”, заощадивши ваші кошти та час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...