• Головна
  • Відпочинок на Львівщині: 5 локацій для неймовірних фото
16:09, 8 серпня 2021 р.
Надійне джерело

Відпочинок на Львівщині: 5 локацій для неймовірних фото

Локації на Львівщині, де можна зробити атмосферні фото.

Природа Львівщини дійсно дивовижна, а локацій для фото щороку тут стає усе більше. Спеціально для наших читачів ми розповіли про популярні туристичні місця в області, де можна зробити атмосферні фото.

Турківський кар’єр

Розташування: місто Турка, Львівська область.

Турківський кар'єр на Львівщині

Кар’єр у місті Турка має хорошу славу не лише серед місцевих, а й серед мандрівників. У народі цю локацію називають “Блакитним озером”. А й справді, у сонячну погоду вода у кар’єрі набуває світло-блакитного забарвлення. Штучне озеро не призначене для купання, однак для атмосферних фото - це чудова локація. Кар’єр з обох боків оточений горами, тому відпочинок там стане справжньою насолодою.

Підгорецький замок

Розташування: село Підгірці, Бродівський район.

Підгорецький замок на ЛьвівщиніПідгорецький замок на Львівщині

Ще однією популярною туристичною локацією є замок у Підгірцях. Цей палац оповитий легендами та містичними історіями, через це увага туристів до нього набагато більша. Тут дійсно можна зробити цікаві фото на лоні природи. Замок зараз знаходить не у найкращому стані, однак на фото він виглядає масштабно та велично.

Лавандове поле

Розташування: село Стрілки, вулиця Галицька, 169.

Лавандове поле у селі Стрілки на ЛьвівщиніЛавандове поле у селі Стрілки на ЛьвівщиніЛавандове поле у селі Стрілки на Львівщині

Зараз період, коли лаванда починає відцвітати, тому для любителів фото залишилося небагато часу. Рекомендуємо вам найближчим тижнем відвідати нову туристичну локацію - господарство “Казкові поля”, що розташоване у селі Стрілки. Там найбільше лавандове поле на Львівщині. За фотосесію платити додатково не доведеться. Потрібно купити лише вхідний квиток та насолоджуватися природою.

Бананова ферма

Розташування: село Липники, вулиця Дачний Кооператив.

Бананова ферма у селі Липники

Потрапити у справжні тропіки можна і на Львівщині. У селі Липники розташована справжня бананова ферма. Окрім бананів там вирощують понад 30 тропічних видів рослин: лайми, кумкват, кавові дерева та інше. Господарі ферми з радістю вам розкажуть про такий тропічний бізнес. Окрім цього відвідувачам пропонують купити незвичайні рослини у свою оселю.

Національний парк “Сколівські Бескиди”

Розташування: місто Сколе, Львівська область.

Національний парк "Сколівські Бескиди" на Львівщині

Надзвичайно мальовничим місцем на Львівщині є національний природний парк “Сколівські Бескиди”. Головною локацією парку є заповідник “Тустань”, куди щодня приїжджають безліч туристів, аби на власні очі побачити руїни величної фортеці. Також родзинкою парку є велика різноманітність червонокнижних тварин: зубрів, бурих ведмедів, рисі, лісні коти, борсуки та інші. Природа парку дійсно дивовижна, фото там можна зробити на кожному кроці.

Читайте також: Найпопулярніші озера біля Львова: де та за скільки покупатися у 2021

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кудипоїхатибіляльвова #відпочинокнальвівщині #сколівськібескиди #банановафермальвів #підгорецькийзамок #турківськийкар'єр #лавандовеполебіляльвова #подорожуйнальвівщині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Ми розпочинаємо новий спецпроект на нашому сайті під назвою “Подорожуй із 032.ua”. Кілька разів на місяць ми писатимемо про те, де можна відпочити в Україні, які місця львів'янам обов'язково варто відвідати, як туди доїхати і де зупинитись.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...