• Головна
  • Куди піти у Львові: п’ять цікавих фестивалів у серпні
18:02, 2 серпня 2021 р.
Надійне джерело

Куди піти у Львові: п’ять цікавих фестивалів у серпні

Підбірка цікавих фестивалів, які проходитимуть у Львові в серпні.

Літо - гаряча пора фестивалів. Тож редакція сайту 032.ua зібрала для вас цікаву підбірку фестивальних подій серпня у Львові. 

Фестиваль домашніх улюбленців

Фестиваль домашніх улюбленців

  • Коли: 22-24 серпня
  • Де: Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

Організатори фестивалю "Щасливі хвостики" закликають львів’ян приходити зі своїми домашніми улюбленцями. Вхід сюди коштуватиме 50 грн.

Що ж буде на цьому фестивалі? Господарі зможуть безкоштовно чіпувати свого чотирилапого друга. А якщо у вас його нема, але ви давно мрієте про собаку, то вам теж сюди: тут можна буде взяти собачку на прилаштування у свою сім'ю. Також на фестивалі діятиме фотозона, де можна буде зробити світлину зі своїм улюбленцем. Окрім цього, будуть майстер-класи та виступи представників зооринку, зокрема, ветеринарів грумерів, дресирувальників.

Фестиваль-концерт "Українська пісня"

Українська пісня

  • Коли: 14 серпня
  • Де: "Арена Львів"

Якщо ви хочете яскравих емоцій і драйву? То вам сюди, на свято української музики, де гостей чекає видовищне шоу і великий зірковий список учасників.

До 30-річчя незалежності нашої держави на “Арені Львів” готують грандіозний концерт, у якому планують відтворити історію української музики за 30 років. Звучатимуть хіти, які гриміли на початку 90-х, а також сучасні пісні. Публіку запалюватимуть гурти "ВВ", Сергій Бабкін, MELOVIN, Ірина Білик, Jamala, Wellboy, Віктор Павлік, "СКАЙ", "Без обмежень".

Фестиваль морозива

Фестиваль морозива

  • Коли: 22-24 серпня
  • Де: Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

Найсолодший і найморозивніший фестиваль запрошує дорослих і дітей. На Lviv Ice Cream Festival вас чекатиме багато-пребагато морозива з неймовірним поєднанням смаків і подач!

Львівські фотофестини

Львівські фотофестини

  • Коли: 16-21 серпня
  • Де: заходи проводитимуть у різних локаціях міста

Фотографічний фестиваль у Львові цього року триватиме протягом тижня. У програмі дуже багато заходів, з нею можна ознайомитися за посиланням.

Зокрема військовий фотожурналіст, полковник Тарас Грень проведе лекцію на тему "Фотографія на лінії фронту". Також відбудеться цікавий воркшоп з оцифрування аматорських та професійних кіноплівок. Окрім цього буде вечір документального кіно "Кінохроніка Нашої Незалежності", "Ретро Фото Паті" тощо.

Міжнародний фестиваль класичної музики "LvivMozArt"

LvivMozArt

  • Коли: 26-29 серпня
  • Де: (відкриття - у Львівському національному оперному театрі, сам фестиваль проходитиме на різних локаціях міста)

Ювілейний 5-ий фестиваль "LvivMozArt" підготував 15 концертів, серед яких концертів - 3 симфонічних, 9 камерних, 1 хоровий, і ще кілька неочікуваних форматів.

На концерті-відкритті фестивалю 26 серпня у Львівській опері прозвучить прем'єра першої кантати Ф. К. Моцарта та найвідоміші арії з творів В. А. Моцарта та Д. Бортнянського.

Концерт-закриття "Ковчег Україна: Музика" презентує 11 століть української музики, де об'єднані шедеври фольклору, українського бароко, симфонічної класики та сучасної музики від зіркових виконавців. Звучатимуть "ДахаБраха", "Хорея Козацька", Молодіжний симфонічний оркестр України, чоловічий хор "Дударик" тощо. Музична керівниця та диригентка - Оксана Линів.

Читайте також: Відпочинок на Львівщині: біля Львова відкриють середньовічне княже місто

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #відпочинок #фестиваль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...