• Головна
  • Плутон і його космічна команда: десять песиків у Львові шукають домівку, - ФОТО
17:44, 27 липня 2021 р.
Надійне джерело

Плутон і його космічна команда: десять песиків у Львові шукають домівку, - ФОТО

Десять собак із ЛКП "Лев" у Львові шукають люблячі руки.

Жульєн, Кнопа, Ласка, Грек, Балто, Кейт, Грей, Моллі, Скуді, Плутон дуже хочуть знайти нових господарів і дім. Про це повідомляється на Facebook-сторінці ЛКП.

Жульєн, 1 рік

Легко б склав конкуренцію самому Жан Рено чи Бельмондо та підкорив би найвищі акторські вершини. Але поки його сцена це двір ЛКП "Лев", де він то сумний, то щасливий, то намагається привернути увагу людей, які приходять обирати собі друга. Дуже компанійський та веселий хлопець.

Кнопа, 3 роки

Маленька, але доволі впевнена у собі жінка. Своїм поглядом стріляє прямісінько в серце. Могла б стати чемпіонкою по стрільбі з лука.

Ласка, 7 місяців

Характер чимось відображає її ім’я лагідна і тендітна дівчинка. Трішки боїться навколишнього світу, але з нашим кінологом навчиться бути впевненішою та відкритішою.

Грек, 4 роки

Собака з почуттям власної гідності. Уособлює собою шляхетного лицаря, для якого творити добро - справа честі, а оберігати своїх людей - поклик душі.

Балто, 3 роки

Раніше у дворах часто було чути, як Балто співає мелодійні серенади для своїх дам серця. Але приїхавши на ЛКП "Лев", одразу нас повідомив, що вже нагулявся і тепер бажає простого сімейного затишку.

Кейт, 1 рік

Трохи кокетка. Щоб не відбувалось навколо - вона завжди з посмішкою впевнено крокує вперед. У дім, який вона потрапить, Кейт принесе лише радість і багато позитивних емоцій.

Грей, 1 рік

Великий добряк, який завжди старається подарувати частинку своєї неосяжної душі, щоб той, хто сумує - посміхнувся, а той, хто радіє - відчув себе ще більш щасливим.

Моллі, 3 роки

Колись їй не пощастило в житті і Моллі потрапила на вулицю. Тут навчилась захищати себе та боротись за виживання. Хочемо їй показати, що в житті є люди, яким можна і треба довіряти.

Скуді, 2 роки

Ми підозрюємо, що Скуді готується до Олімпійських ігор, інакше, як пояснити його надзвичайну активність та запал цілими днями? Тож йому точно знадобиться партнер для підкорення спортивних олімпів. Можливо - це ви?

Плутон, 10 місяців

Ви тільки подивіться на ці вуха. Вони такі ж прекрасні, як і сам Плутон. Ось тільки він дуже засмучується, що поки що не зустрів тих, хто б подарував йому впевненість у завтрашньому дні.

Читайте також: У Львові відбудеться парад фронтових собак з господарями-воїнами

Фото: Іра Шелест

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЛКП "Лев" #Львів #собаки #бездомнісобаки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...