• Головна
  • Вперше за 20 років: у Львові відновили "королівські" одруження у Палаці Потоцьких, - ФОТО, ВІДЕО
16:25, 23 липня 2021 р.
Надійне джерело

Вперше за 20 років: у Львові відновили "королівські" одруження у Палаці Потоцьких, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові відбулося урочисте відкриття локації для одружень після 20 років паузи. Йдеться про Дзеркальну залу Палацу Потоцьких. 

У п'ятницю, 23 липня, у Львові урочисто відкрили нову локацію "Шлюбу за добу". Вона розташована у Палаці Потоцьких на вулиці Коперника, де раніше вже проводили шлюбні церемонії. Вже сьогодні там відбулося перше одруження після тривалої паузи. Кореспондентка 032.ua побувала на відкритті та пропонує переглянути фото, відео з місця події. 

Із 1975 до 2002 року будівлю Палацу Потоцьких вже використовували для урочистих подій. Вона була головним Львівським міським РАЦС. У цій локації одружилися понад 130 тисяч пар. І ось, після майже 20-річної паузи, тут знову можна одружитися "по-королівськи". 

Перша пара, для якої провели урочисту церемонію у Палаці Потоцьких, - Андрій та Наталія. Вони львів'яни, однак зараз проживають та працюють у Польщі. Приїхали до Львова, щоб одружитися. Вони розповіли, що їхня історія кохання розпочалася ще 5 років тому. Обрали "шлюб за добу" для економії часу. Сьогоднішній день запам'ятається назавжди, адже неочікували таких емоцій. Закохані зазначили, що ледве стримували сльози під час церемонії. 

Пропонуємо переглянути, як відбулася урочиста церемонія: 

Пілотний проєкт Міністерства юстиції України "Шлюб за добу" у Львові діє досить тривалий час. Закохані можуть за кілька днів оформити всі документи та відгуляти весілля. Скористатися послугою можна ще у декількох локаціях: Музеї народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького (вул. Чернеча Гора, 1), Міжнародному аеропорту “Львів” ім. Данила Галицького (вул. Любінська, 168) та на “Арені Львів” (вул. Стрийська, 199).  

Нагадаємо, Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (Львів) опублікували статистику за останні півроку, скільки одружилося пар та скільки розірвали шлюб у Львівській області.  

Читайте також: «Оселя» під Львовом для безпритульних: місце, де відчай перетворюється в надію, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #шлюб_за_добу #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...