• Головна
  • "Славсько-Фанк": Мешканців Львівщини кличуть на фестиваль української музики 70-х
12:53, 18 липня 2021 р.
Надійне джерело

"Славсько-Фанк": Мешканців Львівщини кличуть на фестиваль української музики 70-х

На Львівщині проведуть фестиваль "Славсько-Фанк" - вибуховий мікс з української музики 70-х та сучасних актуальних виконавців.

Поблизу с. Нижня Рожанка, яке є в складі Славської ОТГ, протягом двох днів, із 31 липня по 1 серпня, триватиме музичний гастрофестиваль "Славсько-Фанк". Про це повідомляють організатори.

Як наголошують ініціатори заходу, українська музика 60х-70х – це яскраві водоспади хітів незрівнянної краси, екстравагантнівишитікостюмиіфеєричнікліпи, зняті на лоні карпатської природи.

"Зараз ця музика починає своє відродження під новою назвою “вусатий фанк” та потроху повертається до українців. Про український фанк знімають документальні фільми, діджеї шкварять із нього сети, а натовпи людей, як і колись, танцюють в енергійних ритмах. Фанкова музика - крута, сучасна і заслуговує бути знову в трендах", - наголошують організатори.

На головній сцені фестивалю виступатимуть Воплі Відоплясова, Степан Гіга, Зіновій Гучок, Василь Зінкевич, LATEXFAUNA, Dj C.J. PLUS, DJ Max Naumenko, ВІА Арніка, ВІА Кобза. Детальніше з програмою заходу можна ознайомитися за посиланням.

Також діятиме фудкорт, де гостей чекає 20 торгових точок з їжею та напоями, зокрема автентична бойківська кухня, а також майстер-класи з приготування бойківських страв. Окрім цього, також буде кінозона та відбудеться мистецький симпозіум скульпторів. Додамо, що вхід на захід - вільний.

Читайте також: Відпочинок біля Львова: локації з басейнами, екосадиба з козами, лісовий будиночок на озері, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #фестиваль #музика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...