• Головна
  • Поліція затримала 23-річного хлопця, який застрелив двох людей у Стрию, - ФОТО, ВІДЕО
14:24, 17 липня 2021 р.
Надійне джерело

Поліція затримала 23-річного хлопця, який застрелив двох людей у Стрию, - ФОТО, ВІДЕО

На Львівщині правоохоронці затримали 23-річного підозрюваного у вбивстві двох мешканців Стрия.

Правоохоронці з’ясували, що 23-річний раніше судимий 23-річний мешканець Львівської області причетний до вбивства двох жителів міста Стрий, які стались 5 та 17 липня. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, близько опівночі 17 липня у поліцію надійшло повідомлення про  те, що на вулиці Виговського у місті Стрий, поблизу церкви, було виявлене тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Загиблим виявився 43-річний мешканець райцентру. На тілі експерти виявили два вогнепальних поранення у ділянці грудей.

Відтак на території Львівської області було введено спеціальну поліцейську операцію. 

"Під час відпрацювання території міста Стрий поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який зупинив рейсовий автобус та поїхав у напрямку Сколе. Зважаючи на те, що розшукуваний може бути озброєний, аби не піддавати ризику життя та здоров’я громадян, було прийняте рішення під правдоподібним приводом зупинити автобус за межами міста та перевірити пасажира. У сумці, яку мав з собою чоловік, правоохоронці виявили обріз рушниці та патрони", - розповів очільник поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський. 

Зловмисника затримали. Також з’ясувалося, що причетний до вбивства 40-річного мешканця міста Стрий, яке сталось 5 липня на перехресті вулиць Вокзальної та Першого листопада у райцентрі. Тоді причиною смерті чоловіка також стали два вогнепальних поранення. 

За цими фактами відкрили кримінальне провадження за ч2 ст.115 ( Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

Читайте також: Смертельна ДТП біля Львова: після зіткнення з вантажівкою ВАЗ зім’яло як бляшанку, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #Стрий #вбивство #кримінал #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...