• Головна
  • Кінний клуб “Hemingway”: як захопливо провести відпочинок на Львівщині
Партнерський спецпроект
17:00, 19 серпня 2021 р.
Надійне джерело

Кінний клуб “Hemingway”: як захопливо провести відпочинок на Львівщині

Партнерський спецпроект
Фото - Кінний клуб “Hemingway”

Фото - Кінний клуб “Hemingway”

Життя наповнюють безліч емоцій та вражень, які можна отримати від нового хобі чи улюбленої справи. Для прикладу, це може бути поїздка до історичного замку, день на лоні природи, вечеря з неймовірним краєвидом чи заняття верховою їздою. Ми навіть знаємо, як це поєднати, тому далі розповідаємо про цікавий відпочинок на Львівщині.

Цікаво та корисно провести час вдасться у кінно-спортивному клубі “Hemingway”, який вже понад 4 роки дивує враженнями своїх відвідувачів. Він розташований у селі Підгірці поблизу славнозвісного Підгорецького замку. Краєвиди навкруги допомагають відвідувачам відірватися від щоденної метушні та насолодитися природою Львівщини. Тут є можливість відпочити, спробувати фірмові страви та напої, відвідати ферму та головне - покататися на конях.

Чимало досліджень доводять, що верхова їзда дуже корисна для здоров’я. Вона допомагає людини не лише тренувати рівновагу, тримати м’язи тіла у тонусі, а ще - отримувати нові враження.

Що варто знати про школу верхової їзди “Hemingway”

Уроки верхової їзди

Кінний спорт - це складний шлях для сильних та відданих людей. У основі стоїть не лише твої власні навички, а повна взаємодія з твариною. Навчитися цьому можна, якщо поруч вправний тренер. Саме такі професіонали з багаторічним досвідом працюють у школі верхової їзди “Hemingway”. Вони навчать вас вправно їздити верхи, впевнено сидіти у сідлі та не боятися коней.

На території кінного-спортивного клубу є професійний піщаний манеж з надійною огорожею. Там їзді на конях навчають і дітей, і дорослих. З самого початку вас супроводжує тренер та проводить обов’язковий інструктаж. Спочатку навчать їздити риссю, а за деякий час ви опануєте і галоп. Для досвідчених вершників є можливість виходу з конем у поле, де можна насолодитися природою та побути наодинці з собою.

Інструктори розповідають, що починати свій шлях вправного вершника варто із вибору коня. Його вам підбирають відповідно до вашого характеру та досвіду. На додачу кожен відвідувач отримає професійне екіпірування.

Інші послуги кінно-спортивного клубу

Окрім уроків їзди верхи, ви можете спробувати кінні прогулянки та екскурсії з катанням на конях. Є можливість створити неймовірну фотосесію на території кінного клубу. Для вас “причепурять” коней та допоможуть у організації творчого процесу.

Відпочинок на території кінно-спортивного клубу “Hemingway”

Території клубу “Hemingway” дійсно вражає та надихає. Для любителів пасивного відпочинку тут також є що зробити. До прикладу, поїхати на екскурсію до ферми та дізнатися чимало цікавих фактів про це господарство та його жителів - віслюків, кіз, овець, коней та корів. Такий відпочинок особливо буде цікавий дітям. Після екскурсії охочі зможуть придбати натуральне та екологічне молоко.

Створили місце і для справжніх гурманів. Тепер смачно поїсти можна у стильному ресторані, що розташований на території. Затишна зала з панорамними вікнами та видом на Підгорецький замок розтопила не одне серце. Поєднайте це зі смачною їжею, і, вуаля, спогади залишаться надовго.

Там ви зможете скуштувати неймовірні брускети з лососем та авокадо, фірмовий салат, натуральне морозиво власного виробництва та ще багато цікавих страв. У кафе можна випити і філіжанку ароматної кави або горня справжнього карпатського чаю. Усі страви зроблені з якісної та натуральної продукції, яку виготовляють на фермі.

Кінний клуб може взяти на себе організацію важливих подій. Там часто проводять бенкети, дні народження, фотосесії, вечірки, корпоративи та весілля. Команда кінного клубу також готова стати частиною справжнього кохання і допомогти з освідченням.

Вигідні пропозиції та сертифікати у кінному клубі “Hemingway”

У кінно-спортивному клубі “Hemingway” можна купити різноманітні подарункові сертифікати на суму від 500 гривень до 3000 грн. Такий сертифікат можна використати як на уроки верхової їзди, так і на інші послуги. До прикладу, організувати незабутню романтичну вечерю на заході сонця, піти на цікаву екскурсію чи провести фотосесію.

Для тих, хто хоче навчитися впевнено їздити верхи вигідним буде сертифікат на 3000 гривень. У цю суму входить 10 уроків верхової їзди. Отож, 1 урок коштуватиме 300 гривень, а загальна вигода складе - 1500 гривень.

Ціни на катання верхи

Загалом 15 хвилин катання верхи коштує 200 грн, 30 хвилин - 350 грн, а 45 хвилин - 450 грн. Кінна прогулянка (1 година) за межами ферми для однієї людини коштуватиме 500 грн.

Ціни на екскурсії та фотосесії:

  • сімейна екскурсія - 200 грн;
  • екскурсія для групи (20 осіб) - 800 грн;
  • фотосесія на території (45 хв) - 300 грн;
  • фотосесія з кіньми (45 хв) - 500 грн;

Послуга “утримання коня” у кінно-спортивному клубі “Hemingway”

Останнім часом в Україні досить популярними стали послуги “утримання коня”, які надають приватні кінні клуби. У “Hemingway” для вашого улюбленця створять відповідні умови проживання та вигулу, оберуть правильний корм та спланують режим годування, систематично проводитимуть догляд за ним та забезпечать професійний ветеринарний контроль.

  • Утримання коня (1 місяць) - 6 000 грн;
  • Утримання коня з тренуваннями (1 місяць) - 10 000 грн.

Координати кінно-спортивного клубу «Hemingway»:

Вул. Гагаріна, 3, с. Підгірці, Львівська область, 80660

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кіннийклуб“Hemingway” #катаннянаконяхбіляльвова #конільвів #депокататисянаконяхбіляльвова #львівконі #кіннийспортльвів #відпочинокбіляльвова #цінинакатанняльвів #відпочинокнальвівщині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...