• Головна
  • Стихія у Львові 25 червня: які наслідки негоди у Львові та області, - ФОТО
10:31, 26 червня 2021 р.
Надійне джерело

Стихія у Львові 25 червня: які наслідки негоди у Львові та області, - ФОТО

Негода спричинила значні збитки у Львові та області.

25 червня у Львові на Львівщині пройшла справжня буря. Сильні зливи, гроза та значні пориви вітру тривали близько 2 годин, однак наслідки такої зміни погодних умов колосальні. У пресслужбі ДСНС повідомляли, що за цей період 8 житлових будинків залишилися без дахів, зірвало покрівлю і в 1 адміністративної будівлі.. До того ж 10 будинків львів’ян були затоплені, а повалені дерева пошкодили безліч авто. Зокрема, внаслідок падіння дерева у Львові травмувалася 1 людина (про її стан наразі нічого не відомо).

Натомість у пресслужбі Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА розповіли, що внаслідок негоди відповідні служби в області прибирали 206 повалених дерев. У Львові повалилося аж 180 зелених насаджень. За попередніми даними, у місті Лева без дахів залишилося 26 будинків, у області - 3 будівлі.

Стихія принесла чималі збитки власникам авто. Зокрема, у Львові буря пошкодила 16 автомобілів, у області - 2 авто. Сильні зливи також затопили майже усю центральну частину Львова. Через це у місті підтопило 10 будинків та 10 присадибних ділянок. На Львівщині також були зафіксовані випадки потопу у будинках. Отож 1 будинок та 13 присадибних ділянок у області підтопило зливами. Були і травмовані. Відтак на вулиці Сахарова у Львові дерево впало на людину. За попередньою інформацією, потерпілий відмовився від госпіталізації.

У Львові дерево впало на авто, Фото - 032

У Львові дерево впало на авто, Фото - 032

Негода у регіоні вплинула і на електропостачання у будинках. З опублікованих фото у мережі було видно, що чимало дерев, що падали, пошкоджували лінії електропередач. Через це 93 населених пункти повністю були відключені від електропостачання, а 116 міст та сіл були знеструмлені частково.

“Паралізувала” стихія і рух електротранспорту у місті. Спочатку на “гарячій” лінії повідомили, що він почне курсувати вже близько 20:00, однак ремонтні роботи тривали значно довше. Аварійні бригади змогли відновити рух транспорту близько 22:00.

Через бурю у Львові багато людей не могли вчасно дістатися своїх будинків. Майже весь Львів потерпав від заторів. Рух транспорту на центральних вулицях міста був дуже повільним. “Корки” у Львові протрималися аж до 22:00.

Читайте також: "Надзвичайна ситуація": Садовий розповів про наслідки бурі у Львові та подальші дії, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#стихіяльвів #стихіяульвові #стихія #негодальвів #негоданальвівщині #затопиловулицільвів #затопилольвів #новинильвів #погодаульвові #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...