• Головна
  • Перший ярмарок хенд-мейду влаштують у Львові
13:59, 29 квітня 2013 р.

Перший ярмарок хенд-мейду влаштують у Львові

11-12 травня у Львівському Палаці мистецтв вперше молоді та креативні матусі проведуть перший у Західній Україні ярмарок хенд-мейду Lvivhandmade. На заході презентують авторські прикраси та іграшки, проведуть майстер-класи.

У ярмарку візьмуть участь близько 60 майстринь зі Львова, Києва, Сіферополя, Івано-Франківська та Чернівців. Вони представлять виконані у різних техніках рукоділля -- авторські іграшки з кераміки, полімерної глини, власноруч виготовлене мило та парфуми.

“На цю подію варто прийти не лише тим жінкам, які очікують дитину чи які є в декреті, а й молодим дівчатам. Вони зможуть побачити, що період декрету -- це не час, щоб закрити себе тільки на дитині і заганяти себе в домашні клопоти. Це можливість себе реалізувати і пізнати”, -- розповіла Ольга Ткачів, керівник соціальних програм об'єднання Самопоміч.

Також на ярмарку для усіх охочих проведуть майстер-класи із квілінгу, виготовлення весільних прикрас, художній розпис хною “Мехенді”. А речі, які сподобаються, відвідувачі зможуть придбати на місці. Вартість робіт -- від 10 гривень.

“Прикраси ми виготовляємо з природних матеріалів. Наприклад слінго-буси -- з бука. Їх обв'язуємо нитками чи тканиною", -- каже Ніна Воротнікова-Чулинда, організатор ярмарку Lvivhandmade та мати чотирирічного хлопчика.

На ярмарку смачним обідом пригощатиме шеф-кухар одного з ресторанів, а поетеса, співачка та композитор Анна Кривута, автор пісні “Балади про принцесу” співачки Руслани, презентує власну книгу.

Як зазначає Ніна Воротнікова-Чулинда, цей ярмарок -- хороша можливість розвиватися матерям, які змушенні сидіти із дітьми вдома. Тому основною метою заходу є розвиток мистецтва Західної України, об'єднання майстрів ручної роботи та рекламування їхньої творчості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...