• Головна
  • Сьогодні на Сихові відбудуться змагання з атлетики
08:55, 29 квітня 2013 р.

Сьогодні на Сихові відбудуться змагання з атлетики

Сьогодні, 29 квітня, юні сихівчани візьмуть участь в атлетичних та легкоатлетичних змаганнях. Любительський турнір організовує УДЮМК Сихівського району. Змагання відбуватимуться на спортивному майданчику на вул. Тернопільська, 13а. Початок – о 16.00.  

«Проведенням таких спортивних змагань, ми прагнемо заохотити якомога більше дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом. Основний акцент в заняттях УДЮМК — не високі спортивні досягнення, а те, щоб діти гармонійно фізично й духовно розвивалися», - зазначає Андрій Гащишин, педагог-організатор УДЮМК Сихівського району.

Загалом, протягом року педагоги УДЮМК організовують для дітей любительські змагання з міні-футболу, стріт-болу, настільного тенісу, дартсу, атлетичного двоборства, гирьового спорту, санного спуску, шахів, шашок  та ін

Крім того, з в період з  23 лютого до 24 серпня 2013 року проводяться турніри в рамках Загальноміської Спартакіади серед команд УДЮМК.  Міський спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва здійснюється в два етапи: 1 етап – районний відбір; 2 етап – міські змагання.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...