• Головна
  • На Львівщині другу дозу щеплення від коронавірусу отримали менше одного відсотка вакцинованих
16:02, 14 травня 2021 р.
Надійне джерело

На Львівщині другу дозу щеплення від коронавірусу отримали менше одного відсотка вакцинованих

Станом на 14 травня на Львівщині  понад 66 тисяч осіб вакцинували від коронавірусу, з них другу дозу отримали 542 особи.

 Про це повідомив  під час брифінгу директор департаменту охорони здоров’я Львівської  ОДА Орест Чемерис.

“На сьогодні найбільше мешканців отримали вакцину Covishield (Oxford-Astra Zeneca) - це понад 38 тисяч щеплень, Astra Zeneca – 20 тисяч, CoronaVac – понад  4 тисячі ін’єкцій, Pfizer –  майже 3 тисячі щеплень. Вакцинальна кампанія триває, працюють усі мобільні бригади. Також проводимо навчання персоналу, який будемо залучати до вакцинування”, - зазначив Орест Чемерис.

Також він наголосив, за попередню добу із діагнозом COVID-19 по Львівській області госпіталізували 94 особи. Скерували на самоізоляцію – 1160 людей. Аналіз на ПЛР-дослідження вперше набрали у 1254 осіб. Померлих – 18 осіб.

Підтверджено коронавірусну інфекцію методом ПЛР у 350 осіб. В реанімації перебуває 152 людини, з них на апаратах ШВЛ – 40.

 “Найбільш завантаженими є лікарні Стебника та Стрия. Тенденції, які ми відзанчаємо упродовж останніх днів є позитивними щодо усіх трьох показників, визначених для певної зони епіднебезпеки залежно від поширеності коронавірусу. Коефіцієнт виявлених випадків  становить більше 10 при  медичному показнику 20, кількість госпіталізованих - менше 30%, завантаженість ліжок з киснем - менше 40 %”,  - додав директор департменту охорони здоров’я.

Медики наголошують, ковід безслідно не проходить, тому вкотре закликають берегти себе та дотримуватись карантинних обмежень.

Читайте також: Всеукраїнській рекорд: у місті на Львівщині вакцинували від коронавірусу більшість мешканців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #коронавірус #вакцінація #щеплення #Чемерис
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...