• Головна
  • На Великодні свята у Львові збільшать кількість транспорту, який курсуватиме до кладовищ 
19:52, 28 квітня 2021 р.
Надійне джерело

На Великодні свята у Львові збільшать кількість транспорту, який курсуватиме до кладовищ 

У період Великодніх свят, з 1 до 4 травня, у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсуватиме до Голосківського та Сихівського кладовищ.

Як повідомляє Львівська міськрада йдеться про автобусні маршрути № 55, 38 та тролейбусний маршрут № 38.

«На Великодні свята ми посилюємо роботу маршрутів громадського транспорту, який курсує до кладовищ міста Львова. Власне, якщо ми говоримо про Голосківське кладовище, то ми підсилюємо маршрут № 55 - буде курсувати 4 одиниці. На нього можна буде сісти на вул. Під Дубом біля ТРЦ «Форум». Також збільшуємо частоту курсування тролейбусного маршруту № 31 до Сихівського кладовища – буде курсувати 4 одиниці, а також маршрут № 38 буде підсилено, і він також буде курсувати до Сихівського кладовища. Ми збільшуємо кількість транспорту на вихідні з 1 до 4 травня.

Зараз, враховуючи те, що Львів перейшов у «жовту» карантинну зону, відповідно, всі попередні обмеження в основному діють. Ми далі говоримо про масковий режим, сидячі місця, єдина зміна стосується лише перевезення пільгових категорій: зараз діє рекомендація по проїзду пільгових категорій з 11 до 16 години. Ми справді дуже просимо мешканців Львова, які мають пільги, намагатись користуватись транспортом не у пікові години», - зазначив начальник управління транспорту Орест Олеськів.

Читайте також: У Львові збільшать кількість автобусів на семи маршрутах: перелік

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #транспорт #Великдень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали сайту 032.ua, пов'язані з минулим, теперішнім або майбутнім транспортної сфери міста Львова. Розповідаємо про те, як розвивався транспорт у Львові в минулому, що відбувається у цій сфері зараз та які плани у міських чиновників щодо покращення транспортної інфраструктури Львова.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,60
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...