• Головна
  • Компанія МакДональдз долучилась до загальноміської кампанії «З нами місто розквітає»
16:46, 23 квітня 2013 р.

Компанія МакДональдз долучилась до загальноміської кампанії «З нами місто розквітає»

 У суботу, 20 квітня, 40 працівників компанії МакДональдз взяли участь у толоці в парку «Личаківський», що поблизу кінцевої трамваю №2. До акції долучилися усі чотири заклади компанії, що знаходяться у Львові.

Спільними зусиллями вдалось зібрати майже півтисячі мішків сміття та листя та відновити благоустрій дитячого майданчику. 

«Беручи участь у таких акціях, ми прагнемо розвивати культуру соціальної відповідальності в наших працівників. Напередодні Великодня ми наводимо лад у парку нашого міста, бо маємо щире переконання, що наша спільна праця сприятиме як покращенню благоустрою в самому парку, в якому бавляться діти та відпочивають дорослі, так і розвитку наших відносин всередині компанії», - розповів регіональний керівник Юрій Кос.

«Зібралися працівники різних закладів МакДональдз, у нашій компанії дуже багато молодих працівників, тому прибирається дуже весело, але тим не менш ефективно. Обов'язки, як і на роботі, поділені дуже чітко - хлопці перекопують клумби, сіють траву та грабають листя, а ми підмітаємо, фарбуємо дитячий майданчик та лавки. Цей парк для мене особливий, поруч мій колишній гуртожиток, тут ми часто після пар відпочивали», - розповідає працівниця МакДональдзу.

Нагадаємо, що у Львові у толоці взяли участь 5 тис 600 осіб, які зібрали понад 1400 кубометрів сміття. Загалом добровольці очистили близько 2 га зелених зон міста. Також висадити близько 2 тис кущів, та кілька сотень дерев.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...