Новини компаній
15:30, 8 квітня 2021 р.

Як вибрати авточохли?

Новини компаній

Авточохли, мабуть, найважливіший аксесуар для авто. Адже поєднує в собі важливий функціонал та прикрасу салону. Відповідно, моделей є величезна кількість і всі вони відрізняються ціною, якістю, матеріалом, виробником та виглядом. Через це вибір авточохлів постає серйозним питанням, в якому потрібно детально розібратись.

Як вибрати авточохли?, фото-1

Функціонал авточохлів:

  • Захищають заводську оббивку салону від подряпин, плям, псування, стирання і пилу.
  • Економлять кошти автомобіліста, адже значно дешевше зняти і випрати чохли або купити нові при серйозних ушкодженнях, ніж змінювати рідну оббивку авто.
  • Приховати вже наявні пошкодження та плями.
  • Зробити салон більш стильним та комфортним.

Відповідно, чим якіснішим буде чохол – тим краще він буде виконувати вище вказані функції.

Як вибрати авточохли?, фото-2

Види матеріалів чохлів на сидіння:

  • Велюрові авточохли доступні по вартості та доволі довговічні, але їм властиво стиратись, з них важко вивести плями та велюр вигорає на Сонці.
  • Авточохли з екошкіри стильно виглядають. Крім того вони стійкі до вологості, легко очищаються та не утримують в собі сторонніх запахів. Звісно, існує неякісна екошкіра, яка з часом буде лускатись, але її покупки можна уникнути, звертаючись в перевірений магазин.
  • Автомобільні чохли із натуральної шкіри – хороший варіант не лише для тих, хто прагне стилю в салоні авто, але і для водіїв, які обирають довговічність. Такі чохли зазвичай найдорожчі на ринку, але якість виправдовує ціну.
  • Чохли з спеціальної синтетичної автотканини підійдуть для авто з великими навантаженнями пасажирів та поїздок, оскільки максимально стійкі до усього: бруду, вологи, Сонця, тертя. Але привабливого зовнішнього вигляду від них чекати не варто. Основне тут – функціонал.
Як вибрати авточохли?, фото-3

На яких виробників авточохлів варто звернути увагу?

  • Компанія SEINTEX виділяється серед інших не лише використанням якісних зносостійких матеріалів, але і широким асортиментом чохлів. Від цієї марки можна знайти чохли на автомобілі марки Ford, Citroen, Chevrolet, Audi, DaewooLanos, Honda, Hyundai, LandRover, BMW, Mazda, Renault, OPEL та багато інших. Зокрема, екошкіраSEINTEX показує дуже схожі властивості з натуральною та витримує до мінус тридцяти градусів морозу.
  • Бренд AVTM давно асоціюється в автомобілістів з хорошим співвідношенням понять ціни-якість. Від цього бренду варто звернути увагу на накидки на сидіння авто з штучної замші, оскільки це стійкий та витривалий до прання матеріал. Інтернет-магазин аксесуарів та запчастин для іномарок «Автомода» є основним постачальником даного бренду на території України.
Як вибрати авточохли?, фото-4

Тепер, коли достатньо інформації, щоб купити авточохол, який ідеально підійде вашому авто та задовільнить всі потреби, варто поговорити про подальший догляд.

Як доглядати за авточохлами?

  • Прати автомобільні чохли бажано дбайливо, не використовуючи миючі засоби з високою концентрацією агресивних речовин, підвищеною кислотністю, розчинників на основі нафтопродуктів. При видаленні плям також не варто агресивно терти поверхню, в випадку з деякими матеріалами, наприклад, велюровими, це призведе до пошкодження текстури.
  • Для мийки авточохлів рекомендується використовувати м’яку губку та миючі засоби на водній основі.
  • В залежності від активності користування автомобілем варто регулярно прочищати чохли від пилу та дрібного бруду за допомогою пилососу. Оптимальним періодом вважається раз в два тижні.
Як вибрати авточохли?, фото-5

В наш час автомобілістам перед водіями відкрився великий інтернет-ринок для замовлень аксесуарів в свою машину онлайн. Великий асортимент якісних авточохлів та інших запчастин на будь-яку потребу для вашого авто - постійно в наявності і доступний до замовлення онлайн в магазині Автомода. Інтернет-магазин працює 24/7 та оперативно, в день замовлення, вибрані товари відправлять у будь-яке місто України. До того ж, спеціалісти-менеджери з радістю зможуть підказати на якому саме авточохлі для вашого автомобіля варто зупинити свій вибір.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...