• Головна
  • Режим спецперевезень у Львові: чи планують вводити проїзд за перепустками у громадському транспорті
17:55, 2 квітня 2021 р.
Надійне джерело

Режим спецперевезень у Львові: чи планують вводити проїзд за перепустками у громадському транспорті

Через епідемічну ситуацію у Львові громадський транспорт курсує у режимі спецперевезень, однак наразі для проїзду спеціальні перепустки показувати не потрібно. 

1 квітня під час брифінгу у Львівській міськраді кореспондентка 032.ua дізналася у першого заступника міського голови Львова Андрій Москаленко, яка наразі ситуація із курсуванням громадського транспорту у місті та чи контролюють  дотримання вимог. 

За його словами, під час посиленого карантину громадський транспорт працює у режимі спецперевезень. Він курсує для тих, кому потрібно доїхати на роботу та додому. У місті працюють моніторингові групи, які також контролюють дотримання карантинних вимог у транспорті (йдеться і про комунальних, і про приватних перевізників). Міська комісія буде підводити підсумки щодо наповнення транспорту, проблемних моментів, які виникають. Наразі не йдеться про введення спеціальних перепусток для проїзду.

Додамо, випуск трамваїв та тролейбусів на маршрути відбувається у звичній кількості. Випуск автобусів на маршрути може бути змінений. Наразі рух автобусів на маршрутах №2А, 10, 45 тимчасово призупинили, тому що вони дублюють маршрути електротранспорту. Детальні ознайомитися із графіком курсування автобусів можна за посиланням

Читайте також: У львівському депо горів старий трамвай: подробиці інциденту, - ФОТО

Фото на головній: wikipedia.org

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #карантин #коронавірус #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...