• Головна
  • “Курятина важливий складник здорового харчування”, - ТМ “Епікур”
Новини компаній
15:00, 30 березня 2021 р.

“Курятина важливий складник здорового харчування”, - ТМ “Епікур”

Новини компаній

Лідером на ринку м’яса є курятина, вона ефективна в плані приготування здорового харчування, низька за собівартістю, конкурентоздатна на внутрішньому. і на зовнішньому ринках. Про це в кількох крайніх інтерв'ю розповів Микола Бабенко, виконавчий директор Асоціації «М’ясної галузі».

На фото Ігор Цепко

На фото Ігор Цепко

Додамо, що при тому що у попередній 2020 рік на ринку курятини спостерігалася ситуація із перевиробництвом курятини і надлишковою пропозицією, показник споживання мяса серед українців став найменшим в Європі – до 45 кг на людину в рік при рекомендованій медичній нормі 80 кг в рік, що також знаходить ряд логічних пояснень.

В той же час, вимоги українських споживачів до якості курятини постійно зростають, адже здорове харчування – основа правильного функціонування всього організму. Якщо близько 4-х років тому курятина ТМ “Епікур” стала інноватором на ринку ставши першою вирощеною без використання антибіотиків і стимуляторів росту, то на початку 2021 року ця вимога стала невід'ємною складовою і важливим фактором при виборі мяса.

На запитання чи дійсно можна виростити здорову курку в промислових об'ємах та які її переваги, відповів головний ветеринарний лікар птахофабрики, на потужностях якої вирощують курятину ТМ “Епікур” Ігор Цепко.

“У складі курятини ТМ “Епікур” є всі потрібні організму амінокислоти, набір хрящових білків та інших “будівельних матеріалів” для нашого організму. Також в курятині багато вітамінів, особливо необхідна група вітамінів “В”, найбільше яких в окісті та крильцях. Тобто при збалансованому харчуванні, де є якісна курятина, можна підтримувати не лише здоров'я та імунітет, але й молодий вигляд та активний спосіб життя, адже все необхідне для цього є в їжі.”, - акцентує увагу Ігор Цепко.

Дедалі більше людей при виборі курятини замислюються над умовами її утримання, процесом вирощування та переробки – кожному важливо бути впевненим в якості курятини, відсутності антибіотиків та стимуляторів росту.

“Звичайно можна”, - говорить головний ветеринарний лікар. - “Для цього на нашому підприємстві суворо дотримуються рекомендацій із кліматконтролю пташників, на власному комбікормовому заводі виробляємо якісні корми, які мають всі необхідні макро та мікронутрієнти для збалансованого харчування. Також з відмовою від антибіотиків ми підтримуємо імунітет приці фітобіотиками (на рослинних основі)”.

За словами Ігоря Цепка, кури, які вирощують на їх птахофермах, мають збалансований комбікорм, перебувають під постійним контролем розпочинаючи з етапу вирощування птиці, виготовлення кормів і до етапу фасування та зберігання готового продукту.

При правильному вирощуванні курей в м'ясі є велика кількість повноцінного тваринного білку, який є невід'ємною складовою нормального функціонування організму людини.

З вище перерахованого, можна зробити логічний висновок. що курка вирощена на птахофермі ТМ “Епікур”, без використання антибіотиків і стимуляторів росту, це чистий дієтичний продукт, яка може задовольнити потреби та смаки найвибагливіших споживачів.

 На фото Ігор Цепко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...