• Головна
  • У Львові впіймали шахрая, який "розводив" людей на оренді житла в Карпатах
18:02, 26 березня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові впіймали шахрая, який "розводив" людей на оренді житла в Карпатах

Правоохоронці взяли під варту шахрая, який організував "бізнес" на оренді житла в Карпатах: брав аванси у людей і пропадав. 

У Львові під варту взяли 35-річного чоловіка, який дурив людей на оренді житла в Карпатах. Жертвами його махінацій стали 20 осіб. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, зловмисник розміщував на тематичному сайті оголошення про оренду будинків та котеджів, зокрема, у Карпатському регіоні України, отримував завдаток, після чого припиняв спілкування з замовниками. Відповідно, кошти, отримані в якості завдатку, він привласнював. Передоплата за оренду помешкань становила від 1,5 до 3 тисяч гривень.

Чоловік використовував банківські картки, відкриті на чужі імена, а також інші способи щоб приховати свою особу. Встановлено, що жертвами шахрая стали більше 20 громадян.

Під час санкціонованого обшуку 25 березня поліцейські вилучили у зловмисника мобільні телефони, картки операторів мобільного зв’язку, флеш-накопичувачі та інші речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення.

Того ж дня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Львів’янину, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років. Варто додати, що зловмисник перебував у розшуку за скоєння пограбування.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення грошової застави. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Великодній піст-2021: лайфхаки харчування від лікаря-дієтолога

Фото на головній: з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...