• Головна
  • У Львові обговорять підняття тарифу на проїзд у громадському транспорті: коли і як взяти участь
11:20, 11 березня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові обговорять підняття тарифу на проїзд у громадському транспорті: коли і як взяти участь

У Львові проведуть публічні обговорення щодо коригування тарифу на проїзд у громадському транспорті.

Обговорення пропозицій перевізників відбудеться завтра, 12 березня, у великій сесійній залі Львівської міської ради. Про це повідомили у пресслужбі мерії.

"Наше управління отримало розрахунки економічно обґрунтованого тарифу від приватних перевізників, а також такі розрахунки надали комунальні перевізники. Розрахунки проведені на підставі методики, розробленої Кабінетом Міністрів України. Зараз ми завершуємо вивчення цих розрахунків, і виносимо їх на публічні обговорення. На основі результатів обговорення будемо приймати наступні рішення", - зазначив керівник управління транспорту ЛМР.

Через карантинні обмеження більшість бажаючих зможуть взяти участь в обговоренні онлайн - через Zoom. Для цього необхідно зареєструватися, заповнивши відповідну форму. Також буде пряма трансляція обговорення.

Обговорення відбудуться 12 березня о 14:00 у великій сесійній залі Львівської міської ради. У залі будуть знаходитися представники приватних і комунальних перевізників, депутати, керівники відповідних структурних підрозділів ЛМР, представники ЗМІ.

Нагадаємо, що приватні перевізники стверджують, що реальний тариф на проїзд у маршрутках Львова - не менше 14 грн. Комунальне АТП-1 також подало свої розрахунки і наголошує, що економічно обгрунтований тариф становить понад 14 грн. Своєю чергою підняття ціни на проїзд у трамваях та тролейбусах вимагає "Львівелектротранс". За підрахунками підприємства, економічно обґрунтована вартість на перевезення електротранспортом становить 12 грн 43 коп.

Читайте також: Розпочали реконструкцію контактної мережі на вул. Кульпарківській: як курсуватимуть тролейбуси

Фото на головній: Роман Балук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Львівщина #новини Львова #032 #маршрутки #електротранспорт #тариф на проїзд #вартість проїзду
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...