• Головна
  • Львів очікує погодження Кабміну щодо співпраці з ЄБРР
18:13, 16 квітня 2013 р.

Львів очікує погодження Кабміну щодо співпраці з ЄБРР

Львів очікує погодження Кабінету міністрів щодо отримання коштів ЄБРР на реалізацію проектів – будівництво трамваю на Сихів та модернізацію теплопостачального господарства. Як розповів сьогодні міський голова Львова, співпраця для міста з ЄБРР є важливою, оскільки місто отримає 10 млн євро гранту, який повертати не потрібно.

«Йде процес. Будь-які міські речі щодо Європейського банку повинні отримати погодження Кабінету міністрів. Є відповідне розпорядження, яке готується та візується. Я очікую, що найближчим часом проект Постанови буде проголосований, бо мова йде не лише про трамвай на Сихів. Є також великий проект по теплопостачанню. Мова йде про 10 млн євро гранту, який ми маємо отримати на теплоенерго. Це ті кошти, які не треба повертати. І 20 млн позики, які банк дає під низький відсоток.

Підприємство на сьогоднішній день не отримує жодних коштів від міністерства інфраструктури. Усі роботи робляться за кошти підприємства. Робота на вул Стрийській – заміна 800 м теплотраси коштує 3,2 млн грн. Це все кошти підприємства. Навіть з міського бюджету ми не маємо можливість дофінансовувати, бо ситуація з фінансами вкрай складна», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,91
EUR
42,89
42,93
PLN
9,88
9,92
Оголошення
live comments feed...