• Головна
  • Топ 5 подій на які варто піти 8 березня
Промо
11:00, 6 березня 2021 р.

Топ 5 подій на які варто піти 8 березня

Промо

Весна - час для нових вражень та яскравих емоцій. Ми знаємо як довго Ви чекали на цю мить і тому підготували добірку феєричних та незабутніх подій, які обов'язково припадуть до серця та подарують приємні спогади кожному!

Про що мовчать чоловіки


Безумовно, це найпопулярніша стенд-ап комедія Бродвею “Про що мовчать чоловіки” від харизматичного Олексія Гнатковського. Після довгої зими стосунки багатьох пар втратили романтику та обросли буденною рутиною. Тож, за справу береться Олексій Гнатковський! Готуйтеся - разом із його щирими та правдивими монологами. Ви відкриєте всі секрети стосунків чоловіків та жінок і закохаєтеся в свою половинку, ніби вперше. Зробити це можна вже 7 березня о 16 та 19 год у Першому театрі.

Вистава Гуцулка Ксеня



Коли з коханими вже усе гуд, можна продовжити собі свято у компанії чарівної Гуцулки Ксені. Ще б пак, адже цей мюзикл-сенсація готує для Вас чимало крутих сюрпризів. Усіх гостей чекає музика знаменитого Ярослава Барнича, яка зазвучить у сучасному аранжуванні. Окрім того живий оркестр, унікальна колекція гуцульських гунь, лазерне шоу і не тільки, створять незабутній атмосферний супровід захоплюючому сюжету, що принесе море задоволення та гарного настрою. Отож, приходьте 8 березня у Львівську оперу о 15. 00 та 19.30. 

Концерт гурту ТНМК


А якщо хочете дізнатися, чому ж насправді всі так чекають весну, беріть курс на Малевич. Так-так, 8 березня о 19. 00. тут виступатиме легендарний ТНМК. Під час їх нового шоу з прем'єрами та несподіванками, Ви знайдете усі відповіді на запитання чому всі «ждуть весну» і відірветеся на всі 100.. Це просто неможливо пропустити!

Джазовий концерт Jazz in Love


Звісно, весну неможливо уявити без любові та доброго джазу. Тим паче від кращих джазменів країни Paul Komolafe (Нігерія), Юлія Швед та гурту Shockolad. Відтак, 8 березня у театрі ім. М. Заньковецької вони представлять для Вас чуттєві джазові мелодії, зароджені з любові до імпровізації. Це будуть як світові сучасні джазові хіти у власних аранжуваннях Shockolad, так і українські ретро пісні в оригінальних джазових інтерпретаціях. Ви будете вражені!

Концерт Степана Гіги



А якщо не встигаєте піти на чудовий івент 8 березня, даруйте квитки на концерт народного артиста України, улюбленця усіх жінок Степана Гіги! 22 березня. Театр ім. М. Заньковецької, 17:00 і 20:00! Співак презентує своїм шанувальникам нову музичну програму з найкращими хітами, які потрапляють у самісіньке серце кожної жінки.


Запрошуйте своїх найчарівніших і найближчих та святкуйте весну разом з нами! Буде вражаюче та незабутньо!
Концерти відбудуться з дотриманням карантинних вимог - кількість місць обмежена. Поспішайте придбати квитки заздалегідь.

Детальна інформація та квитки на https://bigshow.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...