• Головна
  • Стрілянина у Львові: подробиці інциденту на вулиці Кульчицької
14:31, 19 лютого 2021 р.
Надійне джерело

Стрілянина у Львові: подробиці інциденту на вулиці Кульчицької

Стрілянину у Львові влаштував місцевий житель під час конфлікту. 

У п'ятницю, 19 лютого, вранці поліцейським заявниця повідомила про інцидент на вулиці Кульчицької у Львові. Вона розповіла, що трапилася бійка між двома чоловіками. Під час цього конфлікту один із учасників здійснив кілька пострілів. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини

На місці виклику працювали правоохоронці. Вони встановили, що учасниками конфлікту були двоє місцевих жителів, які віком 34 та 43 роки. У одного чоловіка вибучили пристрій для відстрілу гумових куль, у іншого був ніж. Ці предмети скерували на експертне дослідження.

У результаті інциденту постраждав 34-річний чоловік. Він отримав тілесні ушкодження, львів'янина доставили у лікарню. Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, вони вирішують питання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, впродовж останнього місяця фіксували декілька випадків стрілянини у Львівській області. Кореспондентка 032.ua розповідала, як наприкінці січня у Львові чоловік на вулиці Татарбунарській двічі вистрелив із пістолета у повітря, а втретє зробив постріл у шпали, що лежали біля будинку.

Ще  одна ситуація трапилася на початку лютого. На Львівщині під час бійки чоловік вистрелив із мисливської рушниці, Внаслідок цього поранив двох мешканців сусіднього села. 

Читайте також:  Під вагою снігу у Львові обвалився дах складу і заблокував сімох людей всередині, - ВІДЕО

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #стрілянина #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...