• Головна
  • На Львівщині за безлад накладуть штраф(Фото)
17:37, 11 квітня 2013 р.

На Львівщині за безлад накладуть штраф(Фото)

Інспекція з благоустрою м. Винники видала всім недобросовісним підприємствам, власникам ОСББ та мешканцям приписи та акти попередження щодо прибирання прилеглої території до пасхальних свят. На їх виконання люди мають п’ять днів.

Про це повідомляє прес-служба Винниківської міськради.

Сміття, будівельні матеріали, покинуті автобуси довкола військової частини, приватних будинків, а також на земельних ділянках приватних осіб – саме таку картину аналізувала інспекція з благоустрою міста. Під час інспектування було видано більше 20 приписів та актів ЖЕКам, дому управи сьомого ТВУЗ, ОСББ та підприємцям. Разом з тим, окрім сміття комісія виявила не один покинутий приватний автобус при дорозі, на жаль власників не вдалось знайти, відтак повідомлення інспектори залишали просто в дверях. Іншим приватним особам та підприємцям, адресат яких відсутній, буде надіслано попередження рекомендованим листом.. Власників автобусів будуть розшукувати через правоохоронні органи.

Разом з тим, інспектуючи територію комісією було виявлено стихійне сміттєзвалище на приватній ділянці по вул. І.Франка навпроти І.Франка, 64. На цьому сміттєзвалищі копирсались та бавились діти. Припис цьому власнику комісія надішле поштою, оскільки на місці жодних адресних даних не було, територія навіть не обгороджена.

На виконання приписів комісії та прибрати територію дається рівно 5 днів.

На Львівщині за безлад накладуть штраф(Фото), фото-1

 «Якщо в п’ятиденний термін усі вище перелічені особи не наведуть лад біля своїх будівель та територій, то будуть складенні відповідні протоколи, штраф згідно яких сягають від 150 до 1380 грн за порушення санепідемічних норм, і терміни будуть зменшені до трьох днів» – сказав член інспекції з благоустрою Олег Горинь.

За його словами, безперечно при виконанні приписів будуть враховані погодні умови.

На Львівщині за безлад накладуть штраф(Фото), фото-2

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...