• Головна
  • Львівщина серед лідерів за якістю медицини в Україні, - заступниця міністра охорони здоров'я
10:54, 29 січня 2021 р.
Надійне джерело

Львівщина серед лідерів за якістю медицини в Україні, - заступниця міністра охорони здоров'я

Заступниця міністра охорони здоров’я, ексочільниця департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак каже, що Львівщина серед лідерів за якістю медицини в Україні.

Посадовиця гордиться, що медицина Львівщини за якістю є серед лідерів в Україні. Про це вона заявила у онлайн-інтерв'ю, яке опублікували на Facebook-сторінці МОЗ.

“На Львівщині, де я працювала всі ці роки, є достатньо багато успішних проєктів, ініціатив. Зрештою, тепер, маючи можливість порівняти медицину в різних областях України, я свідома того і горда, що медицина Львівщини все-таки є серед лідерів у країні”, - підсумувала вона.

Нагадаємо, із квітня 2017 року по грудень 2019 року Ірина Микичак була керівницею департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, майже рік вона працює у Міністерстві охорони здоров’я.

Ірина Микичак наголосила, що нині у суспільстві великий рівень недовіри до МОЗ і влади загалом. За її словами, “багато років йде такий інформаційний посил, що державна служба - це вороги народу, вони нічого доброго для людей не роблять”.

“Якщо говорити про МОЗ, то коли працювала у області, в мене було краще уявлення про апарат міністерства. Я мала відчуття, що це сильна державна інституція… Коли ж я почала працювати тут, зрозуміла, що апарат міністерства - це дуже складна бюрократична машина, де є дуже різні люди, колективи… У мене був якийсь такий культурний шок від тієї інституції, яка управляє медициною в державі: настільки вона сама неспроможна, як багато є проблем, як багато ми отримали в спадок неналагоджених управлінських процесів, інколи - зруйнованих. Тому першим нашим завданням було врегулювання того, що відбувається всередині, і це насправді дуже складно”, - зазначила посадовиця. 

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус у Львові та області: дані станом на 29 січня

Фото на головній: МОЗ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #медицина #МОЗ #Ірина Микичак
12,0
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...