• Головна
  • Авто чохли – як обирати та доглядати за цими автомобільними аксесуарами
Новини компаній
16:52, 28 січня 2021 р.

Авто чохли – як обирати та доглядати за цими автомобільними аксесуарами

Новини компаній

Який елемент всередині салону насамперед втрачає товарний вигляд? Це, поза всякими сумнівами, сидіння. Заводська обшивка зношується швидко, якщо не передбачити надійний захист. Саме з цієї причини автомобільні чохли для сидінь користуються величезним попитом на ринку авто товарів. Давайте з'ясуємо, як правильно вибрати цей товар, і на що слід звернути увагу.

Авто чохли - матеріали і переваги

Кількість зареєстрованих авто в світі давно перевалило за позначку в 1 мільярд. Згідно зі статистикою, три з чотирьох власників транспорту користуються захистом для сидінь. Тож не дивно, що виробники авто чохлів пропонують широкий асортимент цих аксесуарів. Кожен водій хоче, щоб салон машини якомога довше зберігав привабливий зовнішній вигляд.

Авто чохли – як обирати та доглядати за цими автомобільними аксесуарами, фото-1

Постачальники преміальних автомобільних чохлів, на зразок компанії SEINTEX, використовують при виробництві високоефективні матеріали. Вони відмінно протистоять зносу, захищають оригінальну обшивку сидінь і роблять посадку комфортнішою. В якості найбільш популярних матеріалів для авто чохлів використовуються:

  • Екошкіра - один з найдоступніших варіантів з привабливою ціною. Виконано з щільної тканини, покритої зверху еластичною плівкою. Такі чохли стійкі до УФ-променів, не пропускають вологу і, в середньому, служать близько 5 років.
  • Алькантара - справжній оплот сегменту авто чохлів класу «преміум». Складаються з тонкого двокомпонентного волокна, яке в процесі обробки проходить кілька етапів просочення, вичинки, а також фарбування. Приємні на дотик, ефектно виглядають і стійкі до сонячних променів. Термін служби - 2-4 роки.
  • Жакард - це тонка синтетична тканина, просочена антистатиком. При відносно невисокій ціні, такі чохли можуть запропонувати дивовижну міцність, в тандемі з відмінною зносостійкістю. Автомобільні чохли з цього матеріалу вміють «дихати», добре протистоять волозі і служать протягом тривалого часу.
  • Нубук - ще один відмінний варіант для виробництва стійких до зносу аксесуарів. Гіпоалергенний матеріал, міцний і володіє терміном служби до 5 років. Виробники авто чохлів високо цінують його, але відзначають, що він потребує ретельного догляду.
Авто чохли – як обирати та доглядати за цими автомобільними аксесуарами, фото-2

Це далеко не повний перелік використовуваних матеріалів. Однак тут зібрані самі практичні різновиди чохлів. Який саме варіант варто вибрати - залежить від особистих переваг водія і доступного бюджету. Якщо ж говорити про надійних виробники, то тут на перше місце вириваються такі бренди, як SEINTEX і AVTM.

Чохли на сидіння: розміри і марка авто

Оскільки з матеріалами ми розібралися, саме час поглянути на інші аспекти вибору описуваних аксесуарів. Йдеться про розмір виробу і його тип. Для початку варто відзначити, що автомобільні чохли зустрічаються двох видів - модельні та універсальні. У першому випадку ми говоримо про продукцію, зроблену під конкретну машину, орієнтуючись на її марку. Другий варіант - практичні чохли, які підійдуть для більшості авто.

Авто чохли – як обирати та доглядати за цими автомобільними аксесуарами, фото-3

Що стосується розмірів таких аксесуарів, то тут SEINTEX і AVTM також пропонують два типи:

  • Розмір S - для компактних сидінь. Їх особливість полягає в похилому верхній частині спинки. Найчастіше такі преміальні авто чохли використовуються в машинах А / B-класу.
  • Розмір М - спроектований під класичні сидіння, які не мають особливого звуження у верхній частині. Вважається стандартним вибором для більшості існуючих авто.

Як ми бачимо, параметрів підбору захисних чохлів для машини досить багато. На щастя, можливості сучасних технологій дозволяють нам вибрати відповідний аксесуар, просто орієнтуючись на модель авто.

Компанія SEINTEX, наприклад, давно використовує подібну практику, виробляючи якісні вироби під конкретну марку. Як результат, власник отримує чохли преміям категорії, легко знаходячи потрібний товар в інтернет-магазині.

Авто чохли – як обирати та доглядати за цими автомобільними аксесуарами, фото-4

Авто чохли - установка та догляд

Якщо з виробником аксесуарів і розміром ми визначилися, можна рухатися далі. Давайте з'ясуємо, як надягати автомобільні чохли і доглядати за ними. Тут також є свої нюанси, які дозволять вам зберегти виріб цілим і в хорошому стані.

Замовляючи чохли SEINTEX або AVTM, ви можете бути впевнені, що аксесуар без проблем «сяде» на потрібне місце. Такі виробники відповідально підходять до справи і гарантують швидку установку. Головне, про що варто пам'ятати - не поспішайте і робіть все поступово.

Тепер залишилося з'ясувати, як прати авто чохли і доглядати за ними. Тут багато що залежить від матеріалу, який використовується виробником. Якщо коротко зібрати загальні рекомендації, вийде наступний перелік:

  • Автомобільні чохли з жакарду легко очищаються при делікатному машинному пранні. Не можна вибілювати, але можна використовувати невелику порцію порошку. Після прання необхідно розправити і дати висохнути.
  • Екошкіра, як правило, не потребує особливого догляду. Досить протерти чохли мильною водою або спиртом. Після цього обов'язково протріть їх сухою чистою ганчіркою.
  • Алькантара - досить ніжний матеріал. Прати такі чохли, найкраще, в хімчистці. Самостійне очищення відбувається на рівні м'якої щітки і теплої води. Ідеальний варіант - рукавичка з фібри.

Наостанок хотілося б сказати, що для підбору якісних та стильних чохлів для машини класу преміум, необхідно врахувати три основні чинники. Виробник, розмір і матеріал. Саме з цієї причини продукція компанії SEINTEX завоювала популярність. Тут ви знайдете все три складових хороших автомобільних чохлів для ваших сидінь.

В наші дні купувати таку продукцію найзручніше через надійний інтернет-магазин - Avtomoda.ua. Величезний асортимент автомобільних аксесуарів зосереджений на одній онлайн-платформі, включаючи якісні чохли для сидінь. Досить один раз зазирнути на цей сайт, щоб знайти для себе кращого постачальника авто товарів на просторах інтернету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,60
42,70
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...