• Головна
  • Факти, які варто знати про курятину від ТМ “Епікур”
Новини компаній
17:00, 28 січня 2021 р.

Факти, які варто знати про курятину від ТМ “Епікур”

Новини компаній

2020 рік змінив вектор на українському ринку харчових продуктів, від дешевших в сторону більш якісних та корисних. На ринку курятини нішу корисної та якісної продукції займає продукція ТМ “Епікур”.

“Ми впевнені, що їжа — це більше, ніж паливо для організму. Здоровий раціон надає енергію радіти життю й ділитися цією радістю з оточуючими. Наповнює силами, щоб створювати, змінювати й прагнути більшого. Тому «Епікур» — не просто бренд курячого м'яса. Це помічник, що допомагає кожній людині будувати повноцінне щасливе життя”, - зазначають представники бренду.

Отож, існує ряд фактів про куряче м'ясо, з якими має бути ознайомлений кожен читач, який дбає про своє здоров'я та рідних.

Епікур

Епікур

Факт №1. Куряче м’ясо може підвищити настрій.

Куряче м’ясо – не тільки один із найкращих продуктів для спортсмена, а ще й відмінний антидепресант. Вся справа в тому, що в ньому міститься амінокислота триптофан, яка переробляється в організмі в серотонін. Всі вітаміни групи В, наявні в курячому м’ясі, відповідальні за функції та стан нервової системи. Тому від депресії, що починається, цілком може допомогти такі банальні «ліки», як з'їсти шматочок приготованого курячого м'яса.

Факт №2. Куряче м'ясо чудова основа дієті при схудненні

Дієта заснована на курячому м'ясі уже з однієї лише назви говорить про головний інгредієнт у раціоні. Курка багата білками, за рахунок чого можна швидко наситити організм і не відчувати голод до наступної трапези. Білкові продукти легко засвоюються та швидко перетравлюються, тому організм не відчуває навантаження. Перевагою споживання курячого м'ясо є те, що воно допомагає зберегти баланс поживних речовин в організмі, не виснажуючи його. Дуже рідко люди, що худнуть, зіштовхуються з такими проблемами, як занепад сил, погіршення стану, слабкість, тому споживання курячого м'яса не є шкідливим для нашого організму.

Факт №3. Куряче м’ясо допомагає при хворобах серця

За регулярного споживання курятини знижується ризик розвитку серцевих захворювань, інфаркту, інсульту, ішемічної хвороби та інших хвороб серця. В курячому м’ясі багато різних мінералів. Завдяки їм підтримується робота серцево-судинної системи, судин, кровоносної системи. Куряче м’ясо має малу кількість жирів і відрізняється низьким рівнем холестерину. Це надає курчам особливу користь, особливо для тих, хто страждає від захворювань судинної системи, знаходиться на дієті і правильному харчуванні.

Факт №4. Куряче м’ясо позитивно впливає на імунітет.

Раціон, заснований на курячому м’ясі, має велику кількість переваг. Варто відзначити, що і м'ясо, і бульйон на його основі, сприяють зміцненню імунної системи та приносять користь при простудних захворюваннях. Також багато в них вітамінів А і Е, що корисно для зору та імунної системи. В курячому м’ясі багато різних мінералів. Завдяки їм підтримується робота серцево-судинної системи, судин, кровоносної системи. Перевагою курятини є те, що воно має малу кількість жирів і відрізняється низьким рівнем холестерину. Це надає курці особливу користь, особливо для тих, хто страждає від захворювань судинної системи, сидить на дієті або віддає перевагу правильному харчуванню.

Факт №5. У м’ясі фабричної курки достатньо корисних елементів і мінералів.

На різницю між домашньою куркою і куркою вирощеної на птахофермі без використання антибіотиків та гормонів росту, впливає загальний спосіб вирощування курей і корм, який вона споживала. Кури, які вирощено на птахофермах мають збалансований комбікорм, перебувають під постійним контролем, починаючи з етапу вирощування птиці, виготовлення кормів і до етапу фасування та зберігання готового продукту.

При правильному вирощуванні курей без антибіотиків в м’ясі є величезна кількість повноцінного тваринного білка, який приносить користь організму в плані побудови тканин і м’язів. У складі курки є всі потрібні організму амінокислоти, набір хрящових білків і будівельний матеріал для тканин. Також в курячому м’ясі багато вітамінів, говорити про користь яких було б, мабуть, навіть зайвим. Особливо необхідна людині група вітамінів В, найбільше їх міститься в окісті та крильцях. Курка вирощена на птахофермах це чистий дієтичний продукт, який перебуває під постійним контролем, як внутрішнього так і державних органів.

“Навряд чи наша курка врятує світ, але вона точно зробити його більш здоровим і щасливим. Нам важливо як зростає птиця в наших пташниках, адже все робимо на совість. Як для себе!”, - додають на завершення представники ТМ “Епікур”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...