• Головна
  • Школярів і дошкільнят Львова навчали техніці безпеки(ФОТО)
17:43, 9 квітня 2013 р.

Школярів і дошкільнят Львова навчали техніці безпеки(ФОТО)

Вже традиційно весною у кожному районі міста Львова відбуваються показові «Дні цивільного захисту» та «Тижні безпеки дитини» з залученням техніки МНС та інспекторів ГУ Держтехногенбезпеки.

DniZahystu

 Так, завтра показовий «День цивільного захисту» відбудеться у Франківському районі на базі садочку №134. Також, такі заходи, зокрема, відбудуться 18 квітня у дошкільному навчальному закладі «Казка» Залізничного району і в садочку №183 Сихівського району та 23 квітня у дитячому розважально-пізнавальному центрі «Веселка» Личаківського району.   

«На заходах будуть присутні усі завідуючі дитячих закладів. Ці показові «Дні цивільного захисту» будуть проведені з метою, щоб в травні керівники змогли провести їх на базі своїх закладів. Ми покажемо як провести такі заходи для дітей, розкажемо що б ми хотіли бачити на цих показових навчаннях. Потрібно, щоб вихователі доводили до дітей правила цивільної безпеки дитячою мовою, тобто в якості ігор та забав. Так діти навчаться правильно переходити вулиці, знатимуть як себе поводити у випадку пожежі та в інших небезпечних для життя ситуаціях», – зазначає Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

У період з 1 до 21 березня показові «Дні цивільного захисту» провели для директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи середніх загальноосвітніх шкіл та ВПУ. Участь взяли в Галицькому районі – СЗШ № 4, Залізничний район – фізико-математичний ліцей, Личаківський район – СЗШ № 6, Сихівський район – СЗШ № 98, Франківський район – СЗШ № 46 та Шевченківський район – СЗШ № 44.

DniZahystu 2

DniZahystu 2

 «Два тижні тому закінчились заходи з цивільного захисту для школярів, вони проходили у березні. Там все було набагато масштабніше та видовищніше. Діти проводили показову евакуацію зі шкіл, брали участь у спортивних естафетах та змаганнях з елементами цивільного захисту, приїздила навіть спеціальна пожежна техніка», – додає Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Всього на показові заходи серед шкіл та ВПУ було залучено 3680 осіб. Серед них у Галицькому районі 460 осіб, Залізничному – 470, Личаківському – 320, Сихівському – 820,  Франківському – 1030, Шевченківському - 580 осіб.          

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...