• Головна
  • Як триває ремонт вулиці Бандери у Львові та коли його планують завершити: подробиці, - ФОТО
17:50, 25 січня 2021 р.
Надійне джерело

Як триває ремонт вулиці Бандери у Львові та коли його планують завершити: подробиці, - ФОТО

У Львові триває реконструкція вул. С. Бандери.

Наразі підрядник проводить роботи з облаштування колектора та водопровода. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур", - 209,5 млн грн (левова частка вартості - це заміна всіх інженерних мереж, зокрема колектора і водопроводу).

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, ремонт вулиці С. Бандери у обіцяють завершити до кінця серпня.

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

"Ділянка, яка у нас у роботі, а це 1 км, від вул. Городоцької до вул. Чупринки, по прогнозах від підрядника буде виконана до кінця серпня. Йдемо чергами. Робота складна, звертаємо увагу на дерева, щоб їх не пошкодити", - сказав він.

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

За словами директорки ЛКП "Львівавтодор" Оксани Єстеферової, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича ТзОВ "Онур" вже влаштував 586,5 м водопроводу діаметром 225 мм, 368 м каналізаційного колектора діаметром 1200 мм, замощено бруківкою ділянку площею 680 м2, проведено монтаж колії - 200 м, і монтаж плит ПК - 142 шт довжиною 3,5 м і 22 шт довжиною 1,7 м.

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

"Найбільш складні з інженерного погляду роботи - це заміна каналізаційної мережі, зокрема будівництво каналізаційного колектора діаметром 1200 мм. Вже замінено більше 360 м колектора, і на першій ділянці - від вул. Чупринки до вул. Архітекторська, кладуть трамвайні плити і колію", - повідомила Оксана Єстеферова.

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

Ремонт вулиці Бандери, Фото: ЛМР

Як відзначив інженер інженерних мереж ТзОВ "Онур" Віктор Онищук, демонтована бруківка зберігається на будівельному майданчику в межах закритої ділянки робіт. Вся проїзна частина вул. С. Бандери буде у бруківці, тобто так як вона історично виглядала. Велодоріжки будуть в асфальті.

Довідково. Проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена у 2020 році проєктною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Роботи на об'єкті поділено на три етапи. Перший етап - від вул. Чупринки до вул. Антоновича, другий - від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, третій - від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької.

Проєктом реконструкції вул. С. Бандери передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, - велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Читайте також: Свята закінчилися. У Львові "роздягають" головну ялинку міста, - ФОТО

Фото на головній: ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #ремонт вулиці #вулиця Бандери
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...