• Головна
  • На Львівщині рейсовий автобус зіткнувся з поїздом: пасажир загинув у лікарні, - ФОТО
14:16, 23 січня 2021 р.
Надійне джерело

На Львівщині рейсовий автобус зіткнувся з поїздом: пасажир загинув у лікарні, - ФОТО

За попередніми висновками комісії, аварія сталася з вини водія автобуса, який порушив правила дорожнього руху.

23 січня 08:50 на Львівщині у селі Полянка Пустомитівського району зіткнулися рейсовий автобус та поїзд. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини

Автопригода трапилася на нерегульованому залізничному переїзді між рейсовим автобусом сполученням "Полянка – Львів", яким керував 34-річний мешканець Пустомитівщини, та поїздом під керуванням 36-річного львів'янина, який рухався у напрямку від Львова до Самбора.   

Внаслідок події постраждали двоє пасажирів автобуса – 36-річна мешканка села Полянка та 48-річний львів’янин. Вони отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували у лікарню. Незважаючи на зусилля медиків, чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

За даними пресслужби Львівської залізниці, водій автобуса знехтував попередженням світлової та звукової сигналізації, що забороняли рух автотранспорту, та виїхав на переїзд. Машиніст поїзда застосував екстрене гальмування, але відстань до виявилася замалою, щоб запобігти зіткненню.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: На Львівщині зіткнулися легковик та гужова підвода: постраждав 13-річний хлопець, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...