• Головна
  • Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові
Новини компаній
13:00, 22 січня 2021 р.

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові

Новини компаній

До святкового столу чи смачної вечері ми завжди у пошуках риби і м‘яса за вигідними цінами. Рецептів можна знайти безліч, але основою страви завжди буде свіжість та якість продуктів. Для гурманів та любителів смачно поїсти 5 січня на Винниківському ринку у Львові запрацював перший магазин KRAMAR-SHOP.

KRAMAR-SHOP - це не просто магазин зі смачною рибною та м’ясною продукцією, а куточок для кулінарних експериментів та новий формат для покупців. Тепер можна прийти і купити все на місці або заздалегідь замовити на сайті kramar-shop.com і забрати наступного дня. Якщо якогось продукту немає в магазині, можна одразу ж замовити його через спеціальний монітор. При потребі працівники допоможуть оформити замовлення.

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові , фото-1

Незважаючи, на невелику площу приміщення, вибір у магазині достатньо великий. Тут запропоновано 30% топових позицій зі сайту kramar-shop.com, а вся продукція фасована та сертифікована.

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові , фото-2

Що можна придбати у KRAMAR-SHOP?

У KRAMAR-SHOP представлений широкий асортимент продуктів. Там ви зможете придбати не лише рибу або м‘ясо, а й копчені, мариновані продукти, котлети, морепродукти, пресерви власного виробництва та ексклюзивну бакалію (оливкову олію DIVO (Італія), крабові палички Atlantika (Латвія), оливки Helcom (Польща)).

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові , фото-3

Зокрема, серед рибної продукції у магазині можна придбати: лосося, горбушу, скумбрію, хека, оселедця, сайду, блувайтинг, окуня, тилапію та гренадер. Із копченої рибної продукції представлені: лосось, скумбрія, хек, оселедець, окунь, горбуша, дорадо.

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові , фото-4

У KRAMAR-SHOP можна спеціально для барбекю купити вже готову мариновану свинину, скумбрію та горбушу, які на вогні вийдуть особливо смачними. Серед копчених продуктів також представлені свинина і курятина, а серед охолоджених - ще й, лосось, дорадо, сібас, індичатина і курятина.

На сайті kramar-shop.com ви можете переглянути весь асортимент продукції. Там представлені 80 видів риби, 40 видів м`яса та понад 100 видів імпортної бакалії.

На полицях магазину KRAMAR-SHOP є лише 30% від усього асортименту. Однак і це не біда. Одразу на касі вам видадуть інтернет-замовлення, яке ви обрали попередньо. У разі потреби при оформленні замовлень вам завжди допоможе привітний персонал.

Звідки постачають продукцію у KRAMAR-SHOP?

Крамар ЛТД працює на ринку понад 13 років (із 2007 року). За цей час компанія стала улюбленим постачальником м’яса не лише серед львів’ян, а й для українців. Продукти є дійсно смачні та унікальні, оскільки їх постачають по усій Україні, а філіал компанії є ще й у Києві.

Власником фірми і її основною підтримкою є Дмитро Крамар. «Ми хочемо, щоб кожен львів‘янин мав доступ до рибної продукції від найкращих постачальників світу. Інтернет магазин, відкриття фірмового магазину — лише початок» — каже Дмитро.

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові , фото-11

Дмитро Крамар — власник «Крамар ЛТД»

У вас виникає питання, чому всім так подобається продукція “Крамар ЛТД”? Попри карантин та перешкоди 2020 року, усі продукти вони імпортують з країн Європи, Північної та Латинської Америки. Ці товари сертифіковані та відповідають стандартам якості (навіть більше, ніж потрібно). У разі необхідності клієнтові можуть надати такий сертифікат якості, бо чесність з покупцем стало основним кредо компанії.

Чи працює у KRAMAR-SHOP доставка та самовивіз?

Доставка та самовивіз у компанії “Крамар ЛТД” є. Ви можете переглянути продукцію на сайті kramar-shop.com, обрати потрібний товар та замовити доставку до власного будинку, чи приїхати і забрати вже запаковану продукцію на двох локаціях у Львові (на вул. Данила Апостола, 16х чи у магазині на Винниківському ринку).

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові , фото-12

Доставка працює з понеділка по суботу, з 15:00 до 20:00.

Графік роботи магазину KRAMAR-SHOP.

Новий KRAMAR-SHOP для зручності клієнтів працює щодня. Із понеділка по суботу магазин працює з 9:00 по 21:00, а у неділю - з 9:00 по 20:00.

Лише якісні риба та м‘ясо: KRAMAR-SHOP відкрив перший магазин у Львові , фото-13

Які плани на майбутнє?

Керівниця розвитку та маркетингу Оксана Ківак розповідає, що вже зовсім скоро відкривається ще один фірмовий магазин KRAMAR-SHOP на території офісних та складських приміщень (вул. Данила Апостола, 16х). Планують в загальному відкрити ще 3 таких магазини у Львові. Залишилось обрати вигідну локацію і умови по оренді. Після відпрацювання усіх нюансів у роботі магазинів, буде запущена франшиза.

Сайт Крамар ЛТД: kramar-shop.com

Підписуйтесь в Фейсбуці: https://www.facebook.com/kramarltd/

Підписуйтесь в Інстаграмі: https://www.instagram.com/kramar.ltd/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...