• Головна
  • Стоматологи завітали до Львова на симпозіум, львів'яни щодня вживають ГМО, фламенко вразив Львів
Підсумки дня
08:00, 8 квітня 2013 р.

Стоматологи завітали до Львова на симпозіум, львів'яни щодня вживають ГМО, фламенко вразив Львів

Підсумки дня

Кожного дня ми купляємо у крамницях чи супермаркетах ті, чи інші продукти. Але доволі часто львівяни і не здогадуються, що у їхньому раціоні генетично –модифіковані продукти. Про те, що споживачі мають право вибору, знають всі. Але насправді?

Розрізнити продукти, які містять ГМО або вибирати товари з маркуванням "Екологічно перевірено» дуже складно. Про це пише himprom.ua

Однак Державна епідеміологічна служба в Львівській області оприлюднила список продуктів, у складі яких найчастіше знаходять ГМО продуктам, які протягом останніх п'яти років виявлялися найбільш генетично модифікованими, і до складу яких, врешті-решт, входять соя і кукурудза.

А стоматологи  у Львові обмінювались досвідом і черпали нові знання. Ця зустріч відбулась в рамках шостої Східноєвропейської конференції з проблем стоматологічної імплантації, у якій взяли участь понад тисячу лікарів-стоматологів.

Пріоритетна тематика конференції: «Функція і естетика. Біологічні та технічні аспекти» відображає основні тенденції в імплантології на сучасному етапі стоматології.

І про розваги.....

Кияни Лілія Фернандес , Євген Седько , Ольга Островерх та Олена Пяткіна  вразили львівську публіку запальними ритмами фламенко. Завзяті та досвідчені артисти цього жанру в заворожливих південних ритмах компáсу занурять присутніх у незабутню атмосферу колоритної андалузької вечірки.

«Львів вдячний для фламенко, - переконана організатор Світлана Бордун.-Тому вечір фламенко обіцяє бути цікавим для людей, які розуміють різницю між шоу-бізнесом та  мистецтвом»

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...