• Головна
  • Відпочинок у Славському під час локдауну: скільки коштує та на що подивитися
18:07, 11 січня 2021 р.
Надійне джерело

Відпочинок у Славському під час локдауну: скільки коштує та на що подивитися

Фото - rus.uatv.ua

Фото - rus.uatv.ua

Славське - найвідоміший гірськолижний курорт на Львівщині. У самому місті є чимало гірськолижних комплексів, які під час локдауну не мають відбою від відвідувачів. Журналістка 032.ua побувала на місці та розповіла, як відпочити у Славському під час пандемії.

Як доїхати?

Місто Славське розташоване від Львова у 138 кілометрах. Дорога автомобілем до курортного міста займає близько 2 годин. Також до Славського курсують автобуси зі Львова. Вартість доїзду громадським транспортом стартує від 166 грн, а дорога займатиме понад 4 години. Натомість за допомогою сервісу “Блаблакар” до Славського можна доїхати за 2 години, а така поїздка коштуватиме від 90 грн. Потягом до гірськолижного курорту також можна добратися за 2 години. До прикладу, квиток на плацкарт коштуватиме 153 грн, на купе - 324 грн, люкс - 689 грн.

Де поселитися?

На час локдауну в Україні всі масово поїхали на відпочинок у гори. Тому номерів у готелях на найближчий тиждень майже не лишилося. Однак часто у Славському власники котеджів здають кімнати або цілий будинок. До прикладу, журналістка 032.ua за 4-кімнатний будиночок у горах заплатила 2 000 грн за 1 ніч. У такому котеджі може розміститися 8 людей, тому ціна за людину (на 1 ніч) буде 250 грн. Можна знайти значно дорожчі варіанти готелів, ціни за дві ночі на 2 туристів стартують від 1600 грн.

Що подивитися?

Місто Славське невелике, усі котеджі, гірськолижні курорти, готелі та розважальні комплекси розташовані у районі 4-5 кілометрів. Біля головного вокзалу функціонує стихійний ринок, де місцеві виробники пропонують свої товари. Там можна придбати гриби, натуральне мило, мед, горіхи, український одяг та різні сувеніри.

Біля Славського (як їхати у сторону села Тухля) розташований міні-зоопарк, де можна подивитися на тварин, однак під час локдауну він не функціонує. Часто на території комплексів є чани та бані. За годину у чанах (до 5 людей) просять 300 грн, мінімальне замовлення стартує від 2 годин. Відпочити у сауні можна трішки дешевше. Година оренди стартує від 250 грн за 5 людей. Прокат квадроциклів на 2 людей за 1 годину коштуватиме від 800 грн.

Відпочинок у Славському на Львівщині, Фото - 032.ua

Відпочинок у Славському на Львівщині, Фото - 032.ua

Де покататися на лижах?

Станом на 11 січня у Славському функціонує 5 гірськолижних комплексів. Під час локдауну працюють комплекси “Динамо - Тростян” та “Захар Беркут”. Ціни на підйомники стартують від 30 грн за 1 підйом. Майже у кожному комплексі є лижна школа. Оренда спорядження для лижників та сноубордистів стартує від 200 грн. Зверніть увагу, що ціни на святкові дні значно вищі.

Не “Буковелем” єдиним. Чому варто поїхати у Славське?

  • У цьому місті ціни на номери, розваги та катання на лижах значно дешевші, ніж у “Буковелі”;
  • У Славському набагато менше скупчення людей, попри те, що місто не дуже велике;
  • До самого центру Славського можна їхати потягом навіть з Києва;
  • Зі Львова до Славського хороша дорога;
  • У Славському є багато мальовничих та цікавих місць.
Відпочинок у Славському на Львівщині, Фото - 032.ua

Відпочинок у Славському на Львівщині, Фото - 032.ua

Нагадаємо, що раніше журналістка 032.ua розповідала про те, які гірськолижні курорти на Львівщині працюють під час локдауну.

Читайте також: Гірськолижні курорти та комплекси на Львівщині: як доїхати та де поселитися

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відпочино у Славському #скільки коштує відпочити у Славському #Славське на Львівщині #гірськолижні курорти на Львівщині #новини Львів #новини Львова #новини 032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Ми розпочинаємо новий спецпроект на нашому сайті під назвою “Подорожуй із 032.ua”. Кілька разів на місяць ми писатимемо про те, де можна відпочити в Україні, які місця львів'янам обов'язково варто відвідати, як туди доїхати і де зупинитись.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...