• Головна
  • SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк подарували новорічну казку дітям по всій Україні
Новини компаній
09:00, 30 грудня 2020 р.

SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк подарували новорічну казку дітям по всій Україні

Новини компаній

 Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк привітали з Новим роком дітей з дитячих будинків, малозабезпечених родин і дитячих лікарень. Спеціально було надруковано тираж книги «Легенди Чарівнолісся» та проведена автограф- сесія з автором і акторами майбутнього фільму. Книжки відправлять у дитячі будинки, школи-інтернати, дитячі лікарні та бібліотеки по всій Україні.

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV разом із Віктором Андрієнко та Василем Вірастюком підготував благодійну акцію для дітей по всій Україні. Компанія фінансувала друк тиражу книги «Легенди Чарівнолісся» видавництва Братів Капранових і 29 грудня провела презентацію книги, де відбулася зустріч малечі з Віктором Андрієнко та Василем Вірастюком, який став прототипом до одного з героїв і зіграє його в однойменній стрічці.

SWEET.TV створили магічну атмосферу, що подарувала діткам неймовірні емоції. Вони зустрілися зі своїми кумирами та отримали новорічні подарунки.

«Ми прагнемо, щоб діти мали доступ до якісної української літератури з сучасним поглядом. Книга «Легенди Чарівнолісся» — це дивовижна історія, що занурює навіть найменших читачів у магічний світ. Ми знаємо, що не всі мають доступ до нової української літератури. Саме тому ми робимо такі благодійні проєкти», — зазначає директор з маркетингу SWEET.TV Марина Русак.

Марина Русак, директор с маркетингу SWEET.TV

Марина Русак, директор с маркетингу SWEET.TV

Книга «Легенди Чарівнолісся» — уособлення української культури. Сюжет створювався за однойменним фільмом Віктора Андрієнка, над ілюстраціями працював відомий український художник — Олесь Юсипчук, а персонажі створювались за прототипами українських акторів: Бродніка писали з Василя Вірастюка, а на образ Мольфара Базіки надихнув Василь Бендас.

Зйомки фільму «Легенди Чарівнолісся», що були профінансовані Державним Агентством України з питань кіно та Українським Фондом Культури, на превеликий жаль, були призупинені через карантин. Але вони відновляться в новому році та стрічка скоро з’явиться на екранах українських кінотеатрів.

«Дуже важливо дарувати дітям казку, особливо у ці святкові дні, коли кожна, навіть доросла, людина чекає на новорічне диво. Я досить часто беру участь у дитячих проектах, на мій погляд це найбільш щира та найбільш вдячна аудиторія, для якої хочеться творити та змінювати світ на краще»,— каже Василь Вірастюк

Василь Вірастюк і Віктор Андрієнко

Василь Вірастюк і Віктор Андрієнко

Примірники книги будуть відправлені до дитячих бібліотек, а також у дитячі будинки, школи- інтернати та дитячі лікарні по всій Україні. Таким чином діти з найвіддаленіших куточків нашої країни отримають краплинку радості та познайомляться з сучасною українською літературою.

«Коли ми почали спілкуватися зі SWEET.TV, я був здивований, що наші цілі повністю співпадають. Ми почали діалог про допомогу дітям, про те, що їм потрібно читати сучасну, якісну українську літературу. — зазначає Віктор Андрієнко, — Ми зі SWEET.TV хочемо створювати формати для дітей. Саме звідси й почався наш спільний проєкт. Мені дуже імпонує, що національний онлайн-кінотеатр допомагає молодим українським режисерам. Це те, що об’єднує світ Віктора Андрієнка зі SWEET.TV».

Віктор Андрієнко

Віктор Андрієнко

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV створив Фонд розвитку українського кіно та телебачення, до якого перераховується по 10 гривень з кожного платного підключення до сервісу. Компанія прагне створювати нове українське кіно, дарувати його магію українським глядачам, популяризувати наш кінематограф і створювати проєкти, якими буде пишатися вся країна.

дивитися телеканали фільми онлайн

SWEET.TV, Віктор Андрієнко та Василь Вірастюк подарували новорічну казку дітям по всій Україні, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#SWEET.TV #новорічна казка дітям по всій Україні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...