• Головна
  • У дитячій лікарні Львова лапароскопічно видалили пухлину в 4-річної дитини
17:12, 28 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У дитячій лікарні Львова лапароскопічно видалили пухлину в 4-річної дитини

Наприкінці грудня у міській дитячій клінічній лікарні Львова у відділенні хірургії вроджених вад розвитку прооперували 4-річну дівчинку. У неї виявили пухлину, діаметром до 15 мм, яка спричиняла постійні болі і проявлялась ознаками кишкової непрохідності.

За даними пресслужби Львівської міськради, операція пройшла успішно, дівчинку виписали додому. Завідувачка відділення хірургії вроджених вад розвитку лікарні Галина Курило розповіла, що пухлина щільно зрослась із оточуючими тканинами, була поряд з біфуркацією аорти, практично над центральною веною, а це є життєво важливим у кровопостачанні і житті пацієнта.

Вона зазначила, що пухлину буквально по міліметрах відділяли від судин. Операція пройшла успішно, тривала до 2,5 годин. Гістологічно пухлина доброякісна. На животі у дитини три практично невидимі проколи до 3 мм. На 3 день її виписана додому із нормальними клінічними показниками. 

У міській дитячій лікарні лікарі лапароскопічно видалили пухлину в 4-річної дитини, Фото: пресслужба Львівської міськради

У міській дитячій лікарні лікарі лапароскопічно видалили пухлину в 4-річної дитини, Фото: пресслужба Львівської міськради

Читайте також: Львівські лікарі врятували 11-річного хлопчика з гноєм у мозку, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #міська_дитяча_лікарня #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...