Новини компаній
17:00, 22 грудня 2020 р.
1

В 2021 з новим смартфоном realme

Новини компаній

По завершенню 2020 року можна сміливо стверджувати, що на українському і світовому ринку з'явився новий і серйозний гравець, компанія Realme. Такі висновки можна зробити лише подивившись на статистику продажів: за 9 кварталів продано більше 50 млн телефонів. Непогано для новачка?

Пристрої від realme впевнено зайняли нішу доступних, але при цьому якісних пристроїв з актуальних ПО і начинкою. Модельний ряд грамотно продуманий: серед смартфонів realme можна знайти як надійні «робочі конячки», так і флагманські апарати начинені за останнім словом техніки.

Крім приємної начинки, в компанії розумно підійшли і до дизайну. Він виділяє смартфони realme серед інших, привертає увагу і виразно припадає до смаку мільйонам.

Щоб закріпити успіх і увійти впевнено в новий 2021 рік, компанія realme пропонує привабливі знижки на і без того цілком недорогі смартфони. Це чудовий час, щоб порадувати себе і своїх близьких новим смартфоном.

realme 6 

Чи буває бюджетний камерофон, який ще й підходить для останніх ігор? realme 6 доводить, що буває. Виробник зробив так, щоб пристрій змогло виконувати важкі завдання без зволікання. Цьому сприяє процесор Mediatek G90T, потужний відеочіп і швидка ОЗУ. Забудьте про пригальмовування і низьких FPS в іграх!

Велику частину часу ми дивимося на дисплей смартфона, тому його якість дуже важливо. realme 6 оснащений 6,5 дюймовим IPS екраном. Частота в 90 Гц забезпечить максимальний комфорт, властивий найбільш дорогим апаратам. Дисплей покритий Corning Gorilla Glass 3, тому можна не хвилюватися про подряпинах.

Автономності вистачити на 1,5-2 дня при стандартному використанні, а при необхідності можна скористатися швидкої зарядкою і підвищити рівень заряду до 100% за одну годину.

Дизайн смартфона привертає увагу і радує око, в комплекті з пристроєм realme 6 поставляється прозорий силіконовий чохол.

До акції ціна - 5999 грн. Під час акції - 4999 грн.

realme 6 Pro

Цей смартфон орієнтований на тих, хто бажає отримати максимум продуктивності і комфорту. З ним можна грати без просадок FPS, робити якісні знімки, записувати відеоролики і насолоджуватися його яскравим і продуманим дизайном. 6,6 дюймовий IPS Full HD + дисплей надійно захищений Corning Gorilla Glass 5. Його співвідношення до корпусу перевищує 90%, а частота оновлення 90 кадрів в секунду, забезпечать максимальну плавність і комфорт для очей.

Надчутливий і чуйний сенсор володіє частотою оновлення в 120 Гц. Надточних в іграх забезпечена.

Користуватися смартфоном зручно, а головне безпечно: на ньому встановлений Android 10, а розблокування здійснюється за відбитком пальця, який розташований на бічній грані.

За графіком відповідає відеочіп Adreno 618, а за обробку даних процесор на 8 ядер Qualcomm Snapdragon 720G. Важливим фактором, що забезпечує високу швидкість роботи, виступає швидкісна оперативна пам'ять LPDDR4X.

Ви можете користуватися всіма перевагами NFC. Додаткову карту пам'яті ємністю до 256 Гб можна встановити в окремий, призначений тільки для неї слот. Таким чином для вас завжди є два лотка СІМ-карт.

Ще однією сильною стороною виступає основна і фронтальна камери смартфона. Фронтальна камера включає в себе систему з 6 модулів, що дозволяє робити фото професійної якості з подальшою обробкою. Ви можете зберігати знімки у форматі RAW. Збільшуйте кадр в 20 разів, щоб розглянути окремі деталі.

У моделі realme 6 Pro вирішена проблема більшості смартфоном - нічні знімки виходять якісними і красивими завдяки режиму Super Nightscape. Досить освітлення всього в 1 люмен, щоб зробити хороший нічний кадр.

Можливі помилки при використанні камери згладить вбудована стабілізація і розумні алгоритми. Фронтальна Sony IMX471 камера на 16 Мп, дозволить робити якісні групові Селфі за рахунок підтримки широкого кута зйомки.

4300 мАг батарея дозволить завжди залишатися на зв'язку, а в разі, якщо ви забудете підзарядиться, на допомогу прийде швидка зарядка, здатна всього за 1 годину повернути повний заряд.

Дизайн виконаний з акцентом на переливається червоною або синьою блискавки, що створює цікавий візуальний ефект.

До акції ціна - 7999 грн. Під час акції - 6799 грн.

realme 6i 

Що важливо для основного смартфона на кожен день? Швидкість, дисплей, автономність, камера і звук. Рідко трапляється так, щоб все це поєднувалося найкращим чином в одному апараті. Але винятки бувають і це realme 6i. Молода китайська компанія робить все можливе, щоб привернути шанувальників.

Смартфон оснащений актуальним і продуктивним восьмиядерна процесором Helio G80. Однак, одного процесора недостатньо для комфорту в іграх і при обробці відео, тому в ньому є ще й потужний відеочіп Mali G52.

Звичайно, потужному процесору, відеочіпі і великим IPS дисплею в 6,5 дюймів необхідний ще й потужне джерело живлення. З цим теж все добре, в realme 6i встановлена батарея на 5000 мАч з функцією швидкої зарядки і можливістю заряджати інші гаджети.

Квадро камера дозволить робити фотографії у відмінній якості, використовуючи всі фічі професійних фотографів. А якщо не вистачає досвіду і навиком, на допомогу прийдуть штучний інтелект, який доведе фото до досконалості.

Якісний звук і продуманий еквалайзер, дозволять насолоджуватися улюбленою музикою де б ви не були. Розплачуватися в супермаркетах можна безконтактно, використовуючи можливості NFC.

До акції ціна - 4999 грн. Під час акції - 3799 грн.

realme 7 Pro

Якщо вам потрібен смартфон з наявністю флагманських фич і при цьому переплачувати за іменитий бренд не хочеться, то зверніть увагу на флагман від Realme. Він здатний повністю заряджатися всього за півгодини. Ємність батареї при цьому становить значні 4500 мАг.

По суті, смартфон складається з достоїнств. Слабких місць у ньому немає. Особливо, з огляду на вартість.

realme 7 Pro - це справжній камерофон, який дозволить робити фото професійного рівня. Кращу якість камери в такому ціновому діапазоні, поки що ніхто запропонувати не зміг. Основний камера має 64 Мп модулем, а також: 8 Мп надшироким модулем, 2 Мп для макрозйомки і 2 Мп для створення глибини сцени. Фото можна зберігати в форматі RAW, щоб редагувати исходник в Фотошопі.

Ви можете розблокувати пристрій за допомогою відбитка пальця, сканер для визначення якого вбудований в екран або скористатися розблокуванням по обличчю. У будь-якому випадку ваші дані надійно захищені, а комфорт від використання швидких і зручних способів розблокування / авторизації, стане приємним бонусом.

До акції ціна - 8999 грн. Під час акції - 8299 грн.

realme C3

Дана модель підійде на кожен день для тих, хто бажає отримати найбільш адекватні за характеристиками пристрій в межах 3000-3500 грн. Телефон виконаний в приємному і цікавому дизайні, надійно захищений від подряпин, вологи і пилу. Екран покритий Gorilla Glass 3. Цікава особливість realme C3 - його корпус не збирає відбитків пальців.

Якісний IPS екран володіє відмінною передачею кольору і запасом яскравості, а за швидкодію відповідає свіжий процесор Helio G70. Труднощів з відкриттям важких додатків не виникне, як і зависань при багатозадачності.

Виробники подбали і про захист даних користувача, встановивши на смартфон високошвидкісний сканер відбитків пальця. Якщо ви звикли розплачуватися на касі за допомогою телефону, то ви можете це зробити за допомогою realme C3, активувавши NFC.

realme C3 - це, мабуть, найкращий телефон в своїй ціновій категорії. Принаймні на момент новорічних свят і днів, що залишилися 2020 року.

До акції ціна - 3799 грн. Під час акції - 3499 грн.

Компанія realme вибрала шлях створювати оригінальний і помітний дизайн. Це вже встигли відзначити найбільші міжнародні організації, так, компанія отримала важливі нагороди за досягнення в області дизайну: German Design Award, Red Dot Design Award, Japanese Good Design Award, «Золота точка» і Australian International.

Тож не дивно, адже створювати яскравий і виразний дизайн допомагали такі імениті особистості, як дизайнер Hermes, Наото Фукасава, Хосе Леві. Щоб зробити зовнішній вигляд по-справжньому молодіжним і самобутнім, над його реалізацією працювали також популярні поп-виконавці Південної Кореї. Вийшло справді цікаво.

Сміливий дизайн realme і вміння його якісно підносити, зроблять її пристрою символом іміджу наступаючого 2021 року.

Де купити:  | ttt | Цитрус | Rozetka | Comfy | Eldorado | VodafoneЕпіцентр

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Василина Івченко
5 серпня 2021 р., 13:32
Я вважаю це чудова пропозиція, нова компанія, яка появилась на ринку. Моїй мамі дуже сподобалась ця і фірма і модель телефону Недорога ціна + практичність, якраз те, що їй потрібно. Але я надаю перевагу лише телефонам з  яблучками. До речі, недавно у мене зламався мікрофон та мені його дуже швидко зремонтували в https://icoola.ua/remont-iphone-6-plus  .  Я вважаю поломки потрібно знешкоджувати в міру їх появи. Там якраз з цим і допомогли, швидко та якісно, залишилась надзвичайно задоволена
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...