• Головна
  • Бунт на Сколівщині: селяни створили власну раду, де обрали голову і депутатів
19:07, 21 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Бунт на Сколівщині: селяни створили власну раду, де обрали голову і депутатів

На Сколівщині шестеро мешканців Львівської та Рівненської областей створили свій, непередбачений законодавством, орган місцевого самоврядування, де обрали депутатів та голову і влаштовували зібрання упродовж грудня.

Як повідомили у поліції Львівщини, незаконний орган місцевого самоврядування створили у одному з сіл Сколівського району 7 грудня. А вже наступного дня організатори зібралися у Львова та спонукали місцевих мешканців визнати його "органом місцевого самоврядування Львівської міської ради".

Правоохоронці встановили особи шістьох "бунтівників" - це 48-річний мешканець Кам’янко-Бузького району, 38-річна мешканка Сколівського району, 60-річний житель Львова, і троє мешканців Рівненської області віком 49, 56 та 57 років. У поліції проводять розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.353 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до 1700 гривень, арешт до 6 місяців або обмеження волі до 3 років.

Днями за адресами проживання фігурантів здійснили обшуки. Вилучили мобільні телефони, флеш-носії, документи та інші речові докази у справі. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте також: На території княжого Звенигорода грабіжники знищили розкоп археологів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #новини Львівщини #влада #місцеве самоврядування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...