• Головна
  • Сергій Притула розповів як львів'янка пожертвувала 60 тисяч доларів на Армію України
18:02, 21 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Сергій Притула розповів як львів'янка пожертвувала 60 тисяч доларів на Армію України

20 грудня відомий телеведучий та шоумен Сергій Притула розповів про неймовірний вчинок львів'янки, що пожертвувала на Українську Армію 60 тисяч доларів США.

За словами Сергія Притули, деякий час між ним та пані Наталею тривала переписка: жінка просила зустрітися та передати гроші на потреби українських військовослужбовців. Телеведучий надав їй номери банківських волонтерських рахунків, але львів'янка наполягала на зустрічі, бо сума немаленька. Врешті, Притула погодився на зустріч, але то форс-мажори, то вибори, то зйомки заважали реалізувати задумане.

Сергій Притула, Фото: liga.net

Сергій Притула, Фото: liga.net

"Але пані Наталя була дуже наполегливою і, зрештою, в один чудовий день приїхала на знімальний майданчик. Запросив гостю у гримерку, кава-чай. Редактори почекають. Пані Наталя виявилась скромною та цікавою співрозмовницею. Про вік говорити не прийнято, але, підозрюю, трохи молодша за мою маму. Львів’янка, яка вже достатньо довго живе у столиці. Трохи розказала про себе, багато випитувала про потреби військових. Під кінець розмови пані Наталя попросила скерувати її пожертву на якісь корисні придбання. Можливо, на потреби снайперів. Після цього вийняла з сумочки і поставила на стіл 60 000$. Ні, я не помилився ні у кількості нулів, ні у валюті. 60 000$!!!", - пояснив шоумен.

Із його слів, це найбільша пожертва, яку він отримував, як волонтер, за усі роки російсько-української війни від жертводавців, вона також еквівалентна третині від усіх коштів, які вдалося зібрати за 11 місяців 2020 року. Звичайно, за таким вчинком може стояти якась історія, але Сергій Притула вирішив не допитуватися, чому жінка виріша вчинити саме так.

"Я підключав до виконання Вашого замовлення купу фахівців та інструкторів. Ми відійшли від початкового плану витратити ці кошти на снайпінг і скерували їх у не менш ефективну царину. Яка дозволить зберегти багато життів українських воїнів! Завдяки Вам нашим ворогам буде прилітати з нічного неба так, що українська земля буде дрижати і горіти у них під ногами!", - наголосив Сергій Притула.

Волонтер додав, що до Нового року планують купити ще 5 квадрокоптерів та 3 тепловізійні приціли. Це - понад 500 тисяч гривень, які потрібно зібрати. Загалом від початку року небайдужі українці допомогли Армії на суму 7,9 мільйонів гривень.

Читайте також: На території княжого Звенигорода грабіжники знищили розкоп археологів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #підтримка армії #Сергій Притула #волонтерство #пожертви
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...