• Головна
  • Як у Львові на площі перед Оперним театром висаджували платани, - ФОТО
19:11, 18 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Як у Львові на площі перед Оперним театром висаджували платани, - ФОТО

У п'ятницю, 18 грудня, у Львові на оновленій площі перед Оперним театром висадили вісім платанів у формі підкови. Решту дерев досадять навесні наступного року.  

Про це повідомили на фейсбук-сторінці "Львів. Містобудування". Зазначили, що платани досить витривалі в умовах міської вулиці. Дерева формують гарну зелену крону, мають незвичайне плямисте забарвлення гілок. 

Керівниця управління екології та природних ресурсів Львівської міськради Олександра Сладкова на своїй фейсбук-сторінці зазначила, що бульвар проспекту Свободи на цьому відрізку складається із 4 рядів дерев: каштанової алеї та рядів клена гостролистого обабіч. На площі є два кінських каштани та в минулі роки перед ними випало по явору. Отож, доповнення мало бути або каштанами, або в кленами.

Нагадаємо, 16 грудня у Львові прикрасили головну ялинку міста 2021, яку встановили на площі перед Оперним театром. До новорічно-різдвяних свят розвішали святкові кулі, встановили світлові конструкції канделябри, також засвітили і 8-метрових ангелів.

 Читайте також: У трамваях та тролейбусах Львова зазвучали різдвяні колядки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #платани #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...