• Головна
  • У Львові водій авто збив 16-річного пішохода та втік з місця пригоди
13:11, 18 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові водій авто збив 16-річного пішохода та втік з місця пригоди

У четвер, 17 грудня, близько 21:15 у Львові на вулиці Княгині Ольги сталася автопригода. Водій автомобіля збив 16-річного хлопця. Постраждалого госпіталізували. 

Як повідомила у коментарі кореспондентці 032.ua речниця ГУ Національної поліції Львівщини Світлана Добровольська, невідомий водій, керуючи невстановленими автомобілем, вчинив наїзд на 16-річного пішохода та втік із місця інциденту. Хлопця госпіталізували до лікарні. 

За даними пресслужби Львівської міськради, у постраждалого діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння черепа, перелом носа, забійну рануголови, множинні забійні садна голови, верхніх та нижніх кінцівок.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, а також проводять оперативно-розшукові заходи, щоб встановити особу водія. За цим фактом відкрили провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). 

Нагадаємо,  17 грудня на трасі Київ-Чоп неподалік села Конюхів Львівської області трапилася автопригода. Внаслідок інциденту постраждали восьмеро дорослих та двоє дітей.  

Читайте також: У львівському автобусі №18 розгорівся скандал через пільговий проїзд: що відомо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...