• Головна
  • Поліція розшукує водія, який на трасі Стрий - Тернопіль на смерть збив 35-річного пішохода
11:29, 15 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Поліція розшукує водія, який на трасі Стрий - Тернопіль на смерть збив 35-річного пішохода

У понеділок, 14 грудня, близько 20:00 на автодорозі Стрий - Тернопіль у селі Вільхівці Жидачівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок події загинув пішохід. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода та втік з місця інциденту. Постраждав 35-річний місцевий мешканець. Від отриманих травм він помер на місці автопригоди.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, а також розшукати автомобіль, яким було скоєно наїзд  на чоловіка, правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102.

Нагадаємо, 14 грудня вночі у Львові невідомі розтрощили афішні вітрини Музею етнографії та художнього промислу, що розташований на проспекті Свободи, 15. 

Читайте також: У Дрогобичі чоловік сокирою пошкодив пам’ятник Івану Павлу ІІ, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...