• Головна
  • Бійка у львівській маршрутці №37: помічниця водія побила пасажирку, - ФОТО
10:12, 15 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Бійка у львівській маршрутці №37: помічниця водія побила пасажирку, - ФОТО

14 грудня близько 20:09 на вулиці Під Голоском у Львові стався інцидент. Пасажирку автобуса №37 побила "помічниця" водія. 

Про цей випадок потерпіла повідомила у фейсбук-спільноті "Варта-1". За її словами, водій маршрутки №37 (вул. Під Голоском - вул. Гната Хоткевича) не довіз пасажирів до кінцевої зупинки, а висадив раніше. На прохання дівчини довезти її до пункту призначення водій та його помічниця почали обзивати пасажирку. 

Після цього потерпіла дістала телефон та почала знімати інцидент на камеру, однак знайома водія почали бити її по руці та погрожувати. 

"На мої моє прохання водій спочатку відповів, що хоче в туалет і після того, як я відповіла, що почекаю (бо навіть до кінцевої є що йти), він агресивно почав доказувати, що це кінцева зупинка. На моє запитання чому він обманює, його подруга почала словесно мене ображати. Коли я витягнула телефон, щоб увімкнути камеру (ред.- я надіялася, що вона хоч тоді припинить говорити всі ці слова), вона вдарила сильно по руці в якій був телефон", - написала у дописі потерпіла.

Далі дівчина повідомила про інцидент у поліцію і написала на водія та його "помічницю" заяву. За словами потерпілої, та жінка збирала гроші з пасажирів у салоні львівського автобуса. 

Журналістці 032.ua речниця ЛК "АТП - 1" Ірина Рєвунова розповіла, що помічників у водіїв не буває, ймовірно це така "творчість" керманича. 

Фото автобуса №37 у Львові, де відбулася бійка, Фото від потерпілої

Фото автобуса №37 у Львові, де відбулася бійка, Фото від потерпілої

Заява у поліції дівчини, яку побили у львівській маршрутці №37

Довідково. Автобусний маршрут №37 (вул. Під Голоском - вул. Гната Хоткевича) обслуговує ЛК "АТП-1". Зараз у комунальному підприємстві з'ясовують обставини події. 

Читайте також: Як функціонує Різдвяний ярмарок у Львові під час карантину, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#бійка у Львові #маршрутка №37 #водій маршрутки №37 Львів #маршрутка №37 у Львові #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...