• Головна
  • У Львові в рамках Фестивалю Писанок відкриють «Великодню пошту»
12:28, 2 квітня 2013 р.

У Львові в рамках Фестивалю Писанок відкриють «Великодню пошту»

Продовження проекту «Зі Львова з любов’ю!». Уже за кілька тижнів львів'яни та гості міста зможуть в оригінальний спосіб поділитись великоднім настроєм з рідними. Відтак, у рамках фінальної частини Фестивалю Писанок у Львові на площі Ринок з 1 по 6 травня відкриють унікальну «Великодню пошту».

«Ще у вересні минулого року на фестивалі «На каву до Львова» ми запровадили проект «Зі Львова з любов’ю!». З того часу ми продовжували його на найбільших фестивалях Львова. «Кавова», «Винна», «Різдвяна» та «Шоколадна» пошти разом вже відправили 13 919 листівок у різні  куточки світу. Завдяки проекту «Зі Львова з любов’ю!» тисячі людей отримали цікаві листівки, які розказали, як же весело вміють святкувати у Львові. Незабаром на площі Ринок ми відкриємо «Великодню пошту», а згодом до 757 річниці Дня міста запрацює і «Львівська пошта». Незважаючи на можливість привітати зі святами рідних телефоном чи через інтернет, від паперових листівок львів’яни та гості міста аж ніяк не відмовляються», - розповів Андрій Сидор, директор Фестивалю писанок у Львові.

Над зображенням великодніх листівок працюватимуть найкращі львівські митці, щоб кожен відправник зміг обрати для себе найоригінальнішу.

Також на площі Ринок під час Фестивалю Писанок відкриються «Великодній писанковий ярмарок», «Великодня арт-майстерня», «Галерея писанок», пройдуть різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, відбудуться святковий великодній концерт, виступи християнських колективів, показ фільмів на великодню тематику та конкурс на найсмачнішу паску.

 Нагадаємо, вже наступного тижня в рамках Фестивалю Писанок 6 квітня стартує акція «Полювання на писанки», переможець якої отримає головний приз – золоте яйце! Детальні умови участі читайте на сайті Фестивалю, а також в ефірі медіа-друга - радіо «FM-Галичина».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...