• Головна
  • У Львові стартував конкурс на підтримку україномовного видання
10:57, 2 квітня 2013 р.

У Львові стартував конкурс на підтримку україномовного видання

Львівська міська рада відповідно до «Положення про підтримку україномовного книговидання у м. Львові», затвердженого рішенням виконавчого комітету від 28.03.2008 № 272 «Про підтримку україномовного книговидання у м. Львові» та від 22.03.2013 № 167 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.03.2008 № 272», оголошує конкурс на підтримку україномовного книговидання у м. Львові у 2013 році.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 30 квітня 2013року включно. Заявки, подані на конкурс, розглядаються конкурсною комісією з питань розгляду книговидавничих проектів (надалі — конкурсна комісія) впродовж 30 календарних днів після закінчення терміну подання заявок. Перелік  переможців конкурсу — одержувачів фінансової підтримки оприлюднюється на сайті Львівської міської ради протягом 10 днів після заключного засідання конкурсної комісії. Організатором конкурсу є управління культури Львівської міської ради.

Для участі у конкурсі необхідно подати документи згідно з нижче вказаним переліком за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, Львівська міська рада (Центр обслуговування мешканців).

Перелік документів для участі у конкурсі:

  • Заява на ім'я начальника управління культури департаменту гуманітарної політики про надання фінансової підтримки на книговидання (додаток 1)
  • Реєстраційна картка встановленого зразка (додаток 2)
  • Установчі документи учасника конкурсу, копія угоди з видавництвом (у разі потреби) та копія свідоцтва про внесення до державного реєстру видавців і розповсюджувачів видавничої продукції.
  • Інші документи, що підтверджують право на видання (авторський договір, ліцензійний договір тощо).
  • Детальний кошторис витрат на видання книжкової продукції.
  • Рукопис або макет видання, яке пропонується на отримання фінансової підтримки.

Рукописи переможців конкурсу — одержувачів фінансової підтримки не рецензуються, не повертаються та зберігаються в управлінні культури для підтвердження легітимності видання. Інші рукописи повертаються учасникам конкурсу.

Учасник конкурсу може за власним бажанням надавати листи-підтримки, рецензії з аргументами на користь отримання фінансової допомоги.

Фінансова підтримка видання не може перевищувати 20 000 грн. та становити більше, ніж 50% вартості тиражу. Книжкова продукція, підтримана Львівською міською радою, передається для поповнення фондів міських бібліотек та бібліотек закладів освіти.

Детальнішу інформацію можна отримати у відділі маркетингу та культурних індустрій Львівської міської ради за тел.235-48-82. Контактна особа: Роман Хамандрик.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...